• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα Honda VF800;
Νέο οικονομικό μοντέλο με το μοτέρ της VFR800
Τεστ-Μοντέλα 03/10/2013 - 17:46

Περισσότερες λεπτομέρειες βγήκαν στην επιφάνεια, όσον αφορά στα σχέδια της Honda να λανσάρει μια νέα VF800, μια οικονομική μοτοσυκλέτα που θα χρησιμοποιεί τον κινητήρα της VFR800 (V4). Τα σχέδια παραπάνω, δείχνουν μια μοτοσυκλέτα που μοιάζει με τη VFR800, σε σωληνωτό ατσαλένιο πλαίσιο.

 

Τα ψυγεία έχουν μεταφερθεί από τα πλάγια, όπου βρίσκονταν στα VFR και Crossrunner, σε σημείο μπροστά στον κινητήρα. Όπως προκύπτει όμως από τον περιορισμένο χώρο που μένει εξαιτίας των μπροστινών κυλίνδρων, η επανατοποθέτηση αυτή απαιτεί δυο σώματα ψυγείου, ένα πάνω κι ένα κάτω από τις κεφαλές. Το πιο ψηλό σώμα είναι πάνω από τον μπροστινό τροχό και μπροστά από τον κινητήρα, ενώ το πιο κάτω σώμα είναι ανάμεσα στον μπροστινό τροχό και στο μοτέρ και πίσω από το αντίστοιχο πιο ψηλά.

 

Ο υπεύθυνος σχεδίασης είναι ο Keisuke Kishikawa, ο άνθρωπος που ήταν πίσω και από τις NC700 της Honda, τέσσερα διαφορετικά μοντέλα από maxi scooter μέχρι και "γυμνό" που μοιράζονταν τον ίδιο κινητήρα και πλαίσιο. Μπορούμε λοιπόν να συμπεράνουμε ότι και το νέο πλαίσιο και μοτέρ που βλέπουμε, ενδεχομένως να διατεθεί για μια σειρά από διαφορετικά μοντέλα. Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα χρειαστεί περισσότερο από ένας χρόνος μέχρι να μπει στην παραγωγή κάποια έκδοση βασισμένη στο παραπάνω σκίτσο.

 

Επόμενο άρθρο »

Αυτή είναι η 1199 Superleggera!

« Προηγούμενο άρθρο

VR6 Classic!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα