• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: Επίθεση Dani…
Ελεύθερα δοκιμαστικά Σαββάτου εδώ στη Jerez και ο Dani Pedrosa δείχνει το χρόνο…
Νέα 02/05/2009 - 10:45
Οι μάχες έχουν ήδη ανάψει από τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του Σαββάτου, με τον Dani Pedrosa να χαρίζει την προσωρινή pole position, τόσο στη Honda, όσο και στους συμπατριώτες του, που έχουν αρχίσει να μαζεύονται κατά χιλιάδες στους γύρω λόφους της Ισπανικής πίστας.

Πρώτος, οριακά μπροστά από τον συμπατριώτη του Jorge Lorenzo, o Dani δείχνει το σθένος και το πείσμα που μας έχει συνηθίσει, ενώ και οι δυο Ισπανοί αναβάτες βάζουν σε σκέψεις τον κύριο αντίπαλό τους Valentino Rossi.

Ο Ιταλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής φάνηκε σοβαρά προβληματισμένος, δοκιμάζοντας και τις δυο μοτοσυκλέτες του, χωρίς όμως να καταφέρει να κατέβει από το 1:40… και παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους λίγους που φόρεσαν καινούργιο πίσω λάστιχο το τελευταίο 5άλεπτο των δοκιμών.

Ο Stoner από το “κόκκινο” box δεν δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα, αφού έχοντας προφανώς λύσει το πρόβλημα με το μπροστινό της GP9, περιμένει να αντεπιτεθεί στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά στις 14:05 τοπική ώρα Ισπανίας.

Την έκπληξη έκανε ο Randy De Puniet σημειώνοντας τον 4ο ταχύτερο χρόνο, “κατεβαίνοντας” μαζί με τον 5ο Andrea Dovizioso στο 1:39… Αναμένεται πραγματική σφαγή!Ο μπαμπάς Pedrosa επιθεωρεί τους μηχανικούς της Honda που αλλάζουν τροχούς στη μοτοσυκλέτα του γιου του Dani
Ο μπαμπάς Pedrosa επιθεωρεί τους μηχανικούς της Honda που αλλάζουν τροχούς στη μοτοσυκλέτα του γιου του Dani

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: Ελεύθερα 250cc

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: «O Stoner είναι Stoner!» είπε ο V.Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα