• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakamoto: Δεν το περιμέναμε!
Suppo: Απίστευτη η σταθερότητά του όλη τη χρονιά
Νέα 13/11/2013 - 15:31

Ο Τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή που κατέκτησε πριν λίγα 24ωρα ο Marc Marquez, άφησε έκπληκτο τον Αντι-πρόεδρο του HRC Shuhei Nakamoto (και όχι μόνο), ο οποίος απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους σήμερα, δήλωσε: "Δεν περιμέναμε να πάρει το Πρωτάθλημα φέτος ο Marquez".

 

"Οι προσδοκίες μας ήταν να πάρει μερικές νίκες αλλά πιστεύαμε ότι θα είχε και πτώσεις... προσαρμόστηκε όμως εξαιρετικά στη MotoGP μοτοσυκλέτα του, ενώ συνήθως ένας rookie δυσκολεύεται να διατηρήσει τους χρόνους του στον αγώνα, επειδή αυτές οι μοτοσυκλέτες φθείρουν γρήγορα τα ελαστικά. Στο Assen όμως, ο Marc είχε καταλάβει πως να διαχειρίζεται τα ελαστικά μέχρι το τέλος του αγώνα", πρόσθεσε.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Livio Suppo, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: Marc ήταν έκπληξη για εμάς. Περιμέναμε ότι θα ήταν γρήγορος, ωστόσο η σταθερότητά του ήταν απίστευτη, όπως και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την πίεση τόσο στην Αυστραλία, όσο και στη Βαλένθια".

 

"Η αντίδρασή του μετά τη μαύρη σημαία ήταν εκπληκτική και κατάφερε να διατηρήσει το χαμόγελό του. Βοήθησε τους μηχανικούς του να παραμείνουν δυνατοί και να συνεχίσουν να δουλεύουν με επιτυχία μέχρι το τέλος. Εδώ στη Βαλένθια, το πως προσέγγισε το Σ/Κ και το πως διαχειρίστηκε τον αγώνα, ήταν απλά τέλειος! Ήταν εντυπωσιακό να βλέπεις έναν τόσο νεαρό αναβάτη να είναι σε θέση να διαχειρίζεται τόσο δύσκολες καταστάσεις!"

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ο Jorge παραπονιόταν για εμένα...

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Διθύραμβοι του ισπανικού Τύπου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα