• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pons μιλά για τους Vinales-Salom
"Έχουν το ταλέντο να κερδίσουν στην Moto2"
Νέα 27/11/2013 - 15:07

Το 2013 ο Sito Pons πανηγύρισε τον Τίτλο στην Moto2 με τον Pol Espargaro, ο οποίος με τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο MotoGP - μαζί με τον αδερφό του - στην ομάδα της Tech 3. Την ίδια ώρα οι Tito Rabat και Axel Pons μετεγγράφηκαν σε άλλες ομάδες της Moto2, με την ομάδα του Sito Pons να είναι με καινούργιο δίδυμο για τη νέα σεζόν.

 

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι", δήλωσε ο Pons. "Πετύχαμε σχεδόν όλους τους στόχους μας για το 2013: το Πρωτάθλημα των ομάδων και το Πρωτάθλημα των αναβατών, όπου και πήραμε την πρώτη θέση με τον Pol και την τρίτη με τον Tito. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι και έχουμε πολλές ελπίδες για τη νέα σεζόν".

 

Αναφορικά με τα νέα πρόσωπα στην ομάδα του, τον Maverick Vinales και τον Luis Salom, ο Pons υπογράμμισε: "Το βασικότερο είναι ότι φέτος είχαμε τρεις αναβάτες και του χρόνου θα συνεχίσουμε με δυο. Είχαμε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2 και τώρα έχουμε τον Πρωταθλητή και τον τρίτο αναβάτη της Moto3. Είναι δυο εξαιρετικά ταλαντούχοι αναβάτες και ήδη στις δοκιμές έδειξαν αυτό που περιμέναμε: πίεσαν δυνατά και μπήκαν στο νόημα πολύ γρήγορα".

 

"Είμαι σίγουρος ότι έχουν το ταλέντο να κερδίσουν στην Moto2, αυτό το ξέρω. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει στον πρώτο, στον τρίτο ή στον πέμπτο αγώνα, αλλά είναι βέβαιο ότι εμείς θα τους δώσουμε ό, τι χρειάζονται για να δείξουν το ταλέντο τους στις πίστες όσο το δυνατόν γρηγορότερα", πρόσθεσε.

 

Αυτές τις ημέρες - από χτες και μέχρι την Πέμπτη - το δίδυμο του Pons είναι στην Almeria για τις τελευταίες ανεπίσημες δοκιμές του 2013.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θέλω να συνεχίσω και μετά το '14

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Jerez Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα