• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Είναι τιμή μου
Να μοιράζομαι το γκαράζ με τον Rossi!
Νέα 28/11/2013 - 12:02

Με το τέλος της φετινής σεζόν, όπου βρήκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2012 στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και λίγο πριν ξεκινήσει τις χειμερινές του διακοπές, ο Jorge Lorenzo είχε πολυάσχολο πρόγραμμα με διάφορες υποχρεώσεις.

 

Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Ινδονησία και μετά θα ταξίδευε για την Ασία, για να βοηθήσει στη διαφήμιση του ονόματος της Yamaha εκεί. Λίγο πριν την αναχώρησή του, το επίσημο site του Πρωταθλήματος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Ισπανό άσο, ο οποίος σχολίασε αρκετά θέματα ανάμεσα στα οποία και το μέλλον του νυν ομόσταυλού του, Valentino Rossi.

 

"Θεωρώ ότι είναι πολύ σπουδαίο που ο Valentino οδηγά τόσα χρόνια. Έχει δώσει πάρα πολλά στο άθλημα, οι άνθρωποι έρχονται να τον δούνε κι έχει πάρα πολλούς οπαδούς. Είναι ωραίος τύπος και ολοκληρωμένος αναβάτης, πολύ ανταγωνιστικός κι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Είναι τιμή μου να μοιράζομαι το γκαράζ μαζί του κι ελπίζω να συνεχίσει για πολλά ακόμη χρόνια!" τόνισε ο Ισπανός.

 

Στη συνέχεια υπογράμμισε την πεποίθησή του ότι του χρόνου ο Rossi θα είναι διεκδικητής του Τίτλου, ωστόσο όταν τον ρώτησαν αν βλέπει τον εαυτό του να παραμένει σε υψηλό επίπεδο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα όπως ο ομόσταυλός του, αποκρίθηκε: "Δεν σκέφτομαι πολύ πέρα από την επόμενη σεζόν. Συνήθως σκέφτομαι για τα επόμενα δυο χρόνια το τι θα γίνει, γιατί τόσο διαρκούν σχεδόν πάντα τα συμβόλαια. Μετά είσαι σε θέση να δεις αν το επίπεδό σου είναι το ίδιο, αν έχει πέσει ή αν έχει ανεβεί και αν φυσικά η ομάδα σε θέλει ακόμα".

 

"Προσωπικά τα πάω καλά", πρόσθεσε ο Lorenzo. "Διασκεδάζω αυτό που κάνω, είναι το πάθος μου και με κάνει να νιώθω τυχερός. Είναι απαιτητικό σε φυσική κατάσταση αλλά και σε πνευματικό επίπεδο και καμμιά φορά κουράζεσαι. Για την ώρα νιώθω καλά και κρατιέμαι σε όλη τη σεζόν και ανυπομονώ για την επόμενη. Αν θα συνεχίσω μέχρι τα 34; Δεν το γνωρίζω, διότι πλέον είμαι αφοσιωμένος μόνο στην επόμενη σεζόν".

 

Το event που έδωσε το παρόν ο Lorenzo, είχε χορηγό την Hot Wheels και ο Ισπανός πολιορκήθηκε κυριολεκτικά από πολλά παιδιά - σε μια άτυπη συνέντευξη τύπου - ενώ όπως μπορείτε να δείτε έβγαλε και φωτογραφίες με μερικά από αυτά. "Έπρεπε να είμαι προσεκτικός, διότι κάποιες από τις ερωτήσεις τους ήταν δύσκολες, αλλά προσπάθησα να τις απαντήσω όλες", αστειεύτηκε ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP.

 

Επόμενο άρθρο »

Fabio Quartararo: Ένα αστέρι γεννιέται!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θέλω να συνεχίσω και μετά το '14

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα