• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το τελευταίο αντίο στον Romboni
Πάνω από 2.000 κόσμος στην κηδεία του
Νέα 05/12/2013 - 16:10

Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Doriano Romboni είπαν περίπου 2.000 άτομα στην κηδεία του Ιταλού αναβάτη. Πολύ συγκινητική η ατμόσφαιρα, με τις πολλές μοτοσυκλέτες να "βρυχώνται" όταν έφτασε στο κοιμητήριο η νεκροφόρα. Μία μόνο μοτοσυκλέτα έμεινε σιωπηλή... η δική του, η κίτρινη Honda 250...

 

Το παρόν έδωσαν πολλά ονόματα του χώρου, όπως ο Max Biaggi ο οποίος στη συνέχεια έγραψε στο twitter: "Σήμερα τιμούμε τον Doriano... θα μας λείψεις". Στη συνέχεια είχαμε τον Capirossi να τονίζει: Doriano ήταν αντίπαλος, αλλά και ένας αληθινός φίλος...".

 

Ο καθένας είχε κι έναν καλό λόγο για τον Romboni. Ο Dovizioso - ο οποίος ήταν παρόν στο Sic Supermoto Day όπου κι έχασε τη ζωή του ο συμπατριώτης του - υπογράμμισε: "Ήταν ένας από τους πιο αληθινούς ανθρώπους στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού". Εκεί και ο πατέρας του Marco Simoncelli, με την μοίρα να έχει χτυπήσει σκληρά και τον ίδιο... "Όταν έρθει η ώρα σου, τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Είναι η μοίρα σου αυτή", είπε.

 

Χαρακτηριστικά και τα λόγια του Paolo Sesti, του Προέδρου της Ιταλικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας: Doriano ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και ήταν πραγματικά κοντά στους νεαρούς αναβάτες...".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ο Lorenzo είναι ο καλύτερος!

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Θέλω να είμαι η 1η RCV1000R

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα