• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zeelenberg: Δύσκολο να το αποδεχτείς
Κερδίσαμε οχτώ αγώνες, αλλά χάσαμε τον Τίτλο
Νέα 06/12/2013 - 12:34

Ο Αγωνιστικός Διευθυντής του Jorge Lorenzo στην εργοστασιακή Yamaha, Wilco Zeelenberg, παραδέχτηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι η ήττα του αναβάτη του από τον Marquez, ήταν κάτι που δύσκολα μπορεί να αποδεχτεί κανείς.

 

O Lorenzo κέρδισε τους περισσότερους αγώνες από κάθε άλλον τη φετινή σεζόν, ωστόσο έχασε το Πρωτάθλημα για μόλις τέσσερεις βαθμούς από τον Marquez, έχοντας υποστεί και διπλό σπάσιμο στην κλείδα του, ένα καθοριστικό σημείο στη φετινή προσπάθεια του Ισπανού να υπερασπιστεί τον Τίτλο του.

 

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Jorge κέρδισε οχτώ αγώνες το 2013, αποτελεί ρεκόρ για αναβάτη που δεν κερδίζει τον Παγκόσμιο Τίτλο. "Ήταν δύσκολο για εμάς να το αποδεχτούμε, αλλά αυτό που είδαμε φέτος ήταν πολύ καλό για το άθλημα και ο Jorge μπορεί να είναι πολύ υπερήφανος", δήλωσε ο Zeelenberg. "Να κερδίζεις οχτώ αγώνες, αλλά να χάνεις το Πρωτάθλημα, είναι κάτι που δύσκολα αποδέχεσαι. Στο τέλος όμως ο Marquez πήρε τέσσερεις βαθμούς περισσότερους και του αξίζει ο Τίτλος".

 

Στη συνέχεια υπογράμμισε και αυτός με τη σειρά του, ότι ο τραυματισμός του Lorenzo στο Sachsenring - είχε προηγηθεί ο πρώτος τραυματισμός του στο Assen, όπου και αγωνίστηκε όμως κατακτώντας με ηρωϊκό τρόπο την 5η θέση - αποτέλεσε σημείο κλειδί στην προσπάθειά του να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Παγκόσμιο Τίτλο.

 

"Η πτώση στην Γερμανία ήταν καθοριστική, αν και ο τραυματισμός στο Assen δεν ήταν μέσα στα πλάνα μας...", εξήγησε ο Zeelenberg. "Στο Assen έβρεχε και αυτές οι μοτοσυκλέτες είναι πολύ γρήγορες και σπινάρουν εύκολα στη βροχή. Εκείνη τη στιγμή έβαζε έκτη και ακούμπησε στην άσπρη γραμμή, όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Αυτό μπορούμε να το συμπεριλάβουμε στα αγωνιστικά συμβάντα. Στην Γερμανία όμως ένιωθε δυνατός και αυτό ήθελε να αποδείξει. Τότε έκανε λάθος, επειδή την πίεσε πάνω από το όριο...".

 

Επόμενο άρθρο »

Έφυγε ο Λουκάς Γιαννακούλης

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Lorenzo είναι ο καλύτερος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα