• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Αϊ Βασίλης ήρθε νωρίτερα με NILOX
H F-60 είναι η νέα κάμερα του site και του περιοδικού
Νέα 08/12/2013 - 14:17

Ο Άγιος Βασίλης, συνήθως έρχεται από την Καισαρεία, αλλά στη δική μας περίπτωση ήρθε από τη Λάρισα και μάλιστα 20 μέρες νωρίτερα!

Η Digitech μας έστειλε το Χριστουγεννιάτικο δώρο μας που είναι η εκπληκτική κάμερα NILOX F-60, που έφτασε στην ειδική συσκευασία της, συνοδευόμενη από μια βεντούζα στήριξης για μοτοσυκλέτες, καρτ, αυτοκίνητα.

 

Ανοίξαμε τη συσκευασία και πλήθος αξεσουάρ περιλαμβάνονται στο στάνταρ εξοπλισμό! Εκτός από το σώμα της κάμερας F-60, η οθόνη της με το μενού, μια δεύτερη μπαταρία, η αδιάβροχη θήκη της, με ανταλλακτικό πορτάκι, τηλεχειριστήριο για ενεργοποίηση από μακριά, τρεις βάσεις με διαφορετική καμπυλότητα για κόλλημα σε ανάλογες επιφάνειες, μια ακόμη βάση και φυσικά τα καλώδια σύνδεσης με υπολογιστή και με τηλεόραση!

Ήδη διαβάσαμε τις οδηγίες και ετοιμαζόμαστε για τα πρώτα βίντεο, αλλά και τις φωτογραφίες που βγάζει με ανάλυση έως 16 ΜΡ! και με δυνατότητα για συνεχή φωτογράφιση μέχρι 10 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο!

To video είναι στα 60fps σε Full HD ανάλυση 1080, με δυνατότητα και για αργή κίνηση σε Full HD.

Ο φακός είναι γυάλινος για να έχει εξαιρετική ποιότητα, ενώ υπάρχει και ψηφιακό zoom 10x. Η ρυθμιζόμενη γωνία λήψης σε τρία στάδια φτάνει μέχρι τις 175 μοίρες.

Η σταθεροποίηση της εικόνας είναι μέσα στις ιδιότητες της κάμερας, που με την ειδική θήκη είναι αδιάβροχη μέχρι και τα 60μ. Βάθος!

Υπάρχει δυνατότητα για σύνδεση με εξωτερικό μικρόφωνο και κάποιες άλλες λειτουργίες που σύντομα θα μάθουμε.

 

Με την κάμερα αυτή θα σας μεταφέρουμε δράση από δοκιμές μοτοσυκλετών, σε video κυρίως, αλλά και μοναδικές φωτογραφίες που μπορεί να πιάσει κανείς λόγω των ιδιοτήτων της F-60. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι αυτήν την κάμερα χρησιμοποιεί και ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez!

Ευχαριστούμε Άγιε Βασίλη.

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Σαν να χορεύεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Albesiano: Δουλεύουμε σε δυο μέτωπα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα