• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gugliano: Η Ducati είναι γρήγορη!
"Θεωρώ ότι θα τα πάμε καλά το 2014"
Νέα 09/12/2013 - 12:34

Ο Davide Giugliano είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι το 2014 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για την Ducati Panigale 1199, μετά ειδικά και τα πρόσφατα τεστ με την καινούργια του μοτοσυκλέτα.

 

Ο Giugliano - ο οποίος μαζί με τον Chaz Davies θα είναι το νέο δίδυμο της Ducati στα SBK - είχε οδηγήσει για πρώτη φορά την 1199 πριν δυο χρόνια περίπου, όταν η ιταλίδα ήταν ακόμα στο στάδιο της εξέλιξης. Ο Ιταλός παρουσιάστηκε χαρούμενος με τα αποτελέσματα των τεστ σε Aragon και Jerez, υπογραμμίζοντας στο επίσημο site των SBK: "...δουλεύουμε σκληρά και ανυπομονούμε να κάνουμε περισσότερα".

 

"Δοκιμάσαμε διάφορες στρατηγικές και νέα εξαρτήματα, ενώ εστιάσαμε περισσότερο στα ηλεκτρονικά και στη συνολική αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα. Μαζέψαμε πολλά δεδομένα στα τεστ και η συνεργασία μου με τον μηχανικό πίστας Luca Ferraccioli και τον υπεύθυνο για τα ηλεκτρονικά Luca Minelli, είναι ήδη εξαιρετική, όπως άλλωστε και με κάθε άλλο μέλος της ομάδας", πρόσθεσε.

 

"Είμαστε ανταγωνιστικοί και ειδικά στην Aragon, ο Chaz (σ.σ. Davies) απέδειξε ότι μπορούμε να πάμε πολύ γρήγορα", συνέχισε να λέει ο Giugliano, ο οποίος πήρε την έκτη θέση στη βαθμολογία φέτος, με την Aprilia. "Θεωρώ ότι θα τα πάμε καλά και είμαι βέβαιος ότι η Ducati και η Feel Racing θα κάνουν καλή χρήση των δεδομένων που μαζέψαμε στο χειμερινό διάλειμμα. Τώρα περιμένω να περάσει η διακοπή και να επιστρέψουμε στις πίστες για να δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε!"

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Rabat για Τίτλο το 2014!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Σαν να χορεύεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα