• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: Αυθεντικός Rossi!
Ο “Γιατρός” που όλοι γνωρίζουμε και περιμέναμε να ξαναδούμε, έκανε επιτέλους την εμφάνισή του εδώ στη Jerez…
Νέα 03/05/2009 - 18:03
Ο Valentino Rossi βρήκε τελικά τη λύση με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του και πήρε τη πρώτη πειστικότατη νίκη του για φέτος. Έκανε αυτό που μας έχει συνηθίσει να κάνει και το κάνει πάντοτε καλά!

Ξεκίνησε από τη 2η σειρά της εκκίνησης, ξεμπέρδεψε χωρίς ρίσκο με τους Lorenzo και Stoner και ροκανίζοντας τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Pedrosa, χωρίς να ταλαιπωρήσει τα λάστιχά του (χάρη στην ομαλή οδήγηση που τον χαρακτηρίζει), πέρασε μπροστά. Με την παραπανίσια φόρα του, δημιούργησε άμεσα μια μικρή διαφορά, αρκετή να του δώσει το πλεονέκτημα να ελέγχει τον αγώνα και να πάρει την νίκη επί Ισπανικού εδάφους!

Ο Rossi, ο μοναδικός αναβάτης από τους πρωταγωνιστές που δεν είχε κανένα πρόβλημα με την πρόσφυση του πίσω τροχού στις εξόδους, δήλωσε αμέσως μόλις κατέβηκε από τη μοτοσυκλέτα του: “Κάναμε κάποιες μετατροπές στο μπροστινό και στη συνέχεια, σήμερα το πρωί, ήταν εύκολο να βρούμε τις ιδανικές ρυθμίσεις της πίσω ανάρτησης για να κάθεται στις εξόδους καλύτερα”.

Με την αναπάντεχη πτώση του team mate του Valentino, Jorge Lorenzo, στη προσπάθειά του να πλησιάσει και να περάσει τον Stoner προς το τέλος του αγώνα, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Rossi, πέρασε μπροστά και στη βαθμολογία!

Επόμενο άρθρο »

Έκθεση Μοτοσικλέτας 2009

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: 250cc - Ένας σαμουράι στην Ανδαλουσία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα