• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: Τέλειο Σαββατοκύριακο για τον De Puniet!
Η 4η θέση στη Jerez αποτελεί την καλύτερη εμψύχωση για τον Γάλλο αναβάτη εν όψει του επόμενου αγώνα στην πατρίδα του…
Νέα 04/05/2009 - 16:56
Ο αναβάτης της LCR Honda που συνοδεύεται από φέτος με τα κουνελάκια του Playboy – ενός από τους κύριους χορηγούς της ομάδας, κατέκτησε την καλύτερη φετινή του θέση στον 3ο αγώνα της χρονιάς εδώ στη Jerez. Όντως, προσπαθώντας μέχρι τώρα, απλά να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί όρθιος και να τερματίσει (λόγω του βεβαρημένου, από πτώσεις παρελθόντος του…), η 4η θέση που κατέκτησε αποτελεί σημαντικό επίτευγμα, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα του.

Ο κατενθουσιασμένος Randy De Puniet, αρχικά δήλωσε μετά τον αγώνα:

“Ήταν ένα τέλειο Σαββατοκύριακο για μένα και την ομάδα μου. Όταν ευχαριστιέμαι τη μοτοσυκλέτα, μπορώ να πάω πραγματικά γρήγορα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να το δει ο κόσμος σήμερα”.

“Αυτήήταν η καλύτερη μοτοσυκλέτα που είχα ποτέ μου, από τότε που οδηγούσα με την ομάδα του Lucio Cecchinello. Ήταν πολύ εύκολο να την οδηγήσω και έτσι το διασκέδασα. Έκανα καλή εκκίνηση και όταν ο Dovizioso με προσπέρασε, έμεινα συγκεντρωμένος προσπαθώντας να κρατήσω τη θέση μου. Έπειτα από μερικούς γύρους έκανε ένα λάθος και έτσι ξαναπήρα την 5η θέση. Κατά το τέλος του αγώνα, το τελικό αποτέλεσμα (μετά την πτώση του Lorenzo…), μου χάρισε την 4η θέση”!

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάναμε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μετά από την έντονη πίεση και την υπερπροσπάθεια που καταβάλαμε εδώ στην ίδια πίστα, κατά τις τελευταίες δοκιμές της προ αγωνιστικής περιόδου”.

“Ειλικρινά πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό για το υπόλοιπο της σεζόν, μπορούμε να γίνουμε πολύ ανταγωνιστικοί. Ωστόσο, θα παραμείνουμε προσγειωμένοι, μια και πρέπει να ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή για τον αγώνα του Le Mans. Οπωσδήποτε θέλω να τερματίσω σε όλους τους αγώνες και να μαζέψω όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς”.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ Ο LORENZO; ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

« Προηγούμενο άρθρο

Έκθεση Μοτοσικλέτας 2009

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα