• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marco Melandri: «Αισθάνομαι άνετα και το διασκεδάζω»
Νέα 05/05/2009 - 14:04
Αγώνα με τον αγώνα ο Marco Melandri δείχνει να βρίσκει τον παλιό, καλό εαυτό του. Οι εμφανίσεις του με την Hayate Racing ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Έκτος στο Motegi, πέμπτος στη Jerez χάρη και στην πτώση του Jorge Lorenzo, o Ιταλός αναβάτης έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την ως τώρα παρουσία του. «Αν συνεχίσουμε έτσι, θα το διασκεδάσουμε πολύ», λέει ο Melandri που αναφερόμενος στον αγώνα της Jerez είπε: «Δεν ήμασταν καλοί στις δοκιμές, αλλά δουλέψαμε σκληρά για τον αγώνα. Αλλάξαμε το στήσιμο αρκετά και είχαμε προβλήματα πρόσφυσης όπως όλοι. Είχα καλή μάχη με τον Colin και τον Loris, με πολλά προσπεράσματα.

 Προσπαθήσαμε να πιάσουμε τον de Puniet, αλλά δεν νομίζω ότι έκανε κάποιο λάθος. Η αποφασιστικότητα είναι σίγουρα ένα μυστικό όπλο. Υπάρχει αποφασιστικότητα σε όλη την ομάδα. Στους μηχανικούς, τους τεχνικούς και εμένα. Όλοι δουλεύουν για τον ίδιο σκοπό.

Αν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο, μπορεί να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας», είπε ο Melandri ο οποίος τόνισε πως η περσινή εφιαλτική σεζόν που πέρασε στην Ducati αποτελεί πλέον παρελθόν: «Για μένα το κεφάλαιο έχει κλείσει. Τώρα θέλω να συνεχίσω σε αυτούς τους ρυθμούς. Σε αυτήν την ομάδα αισθάνομαι πολύ άνετα κάτι που ποτέ δεν ένιωσα όσο ήμουν στη Ducati».

Επόμενο άρθρο »

Andrea Dovizioso: Πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ JEREZ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα