• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Παρουσίαση Pons HP 40
Σήμερα στην πίστα της Jerez
Νέα 11/03/2014 - 16:46

Η επίσημη παρουσίαση της Pons HP 40 και των νέων χρωμάτων των μοτοσυκλετών της, ολοκληρώθηκε πριν μερικές ώρες στην Jerez, όπου και διεξάγεται το τελευταίο τεστ της μεσαίας κατηγορίας πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Η ομάδα του Sito Pons, που οδήγησε στην κατάκτηση του Τίτλου τον Pol Espargaro πέρυσι, θα χρησιμοποιήσει όλη την εμπειρία της για να βοηθήσει τους rookies, Maverick Vinales και Luis Salom να προσαρμοστούν στα δεδομένα της Moto2. Οι δυο τους ήταν αντίπαλοι στη μάχη για τον Τίτλο πέρυσι, στην Moto3, με μεγάλο κερδισμένο τον Vinales. Από την άλλη, μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε ο Salom, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει εφτά αγώνες την περασμένη σεζόν!

 

Με αφορμή την παρουσίαση της ομάδας, ο Pons σχολίασε: "Είναι πολύ ωραίο που παρουσιάζουμε τα νέα μας χρώματα στην Jerez. Είμαστε εδώ για το τελευταίο τεστ της σεζόν και είμαι βέβαιος ότι μόνο καλά μας περιμένουν στο μέλλον, με τους Maverick και Luis να δουλεύουν σκληρά ώστε να είναι έτοιμοι για τον ανταγωνισμό στην κατηγορία. Και οι δυο τους έχουν τεράστια δυναμική και το απαιτούμενο ήθος στη δουλειά τους".

 

Επόμενο άρθρο »

φωτ. της Ημέρας: "up hill on a desmo"

« Προηγούμενο άρθρο

Domenicali: Ξεκίνημα με αποφασιστικότητα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα