• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Domenicali: Ξεκίνημα με αποφασιστικότητα!
Ciabatti: Πήραμε τις σωστές αποφάσεις!
Νέα 11/03/2014 - 15:58

Επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τους στενούς δεσμούς ανάμεσα στο εργοστάσιο με έδρα την Μπολόνια και τον Όμιλο Audi, η επίσημη παρουσίαση της Ducati έγινε στον ειδικό χώρο της Audi (Audi Forum) μέσα στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

 

Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ducati παρουσίασε την ανανεωμένη ομάδα των κόκκινων, με αναβάτες του Andrea Dovizioso και Cal Crutchlow, τον Gigi Dall'Igna ως Γενικό Διευθυντή και τον Paolo Ciabatti ως Αγωνιστικό Διευθυντή.

 

"Όπως έχω πει προσφάτως", ξεκίνησε να λέει ο Claudio Domenicali (ανάμεσα στον Dall'Igna και στον Dr. Ulrich Hackenberg μέλος του ΔΣ της Audi) στην αρχή της συνέντευξης τύπου, "θέλουμε να βρούμε και στο MotoGP εκείνες ακριβώς τις αξίες, που μας έχουν οδηγήσει σε επιτυχημένα αποτελέσματα κατά το παρελθόν. Είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν και είμαστε πεπεισμένοι ότι ο ενθουσιασμός, το πάθος και η τεχνολογική ανταγωνιστικότητα της ομάδας μας - μαζί με την υποστήριξη των χορηγών, των συνεργατών και των tifosi - θα μας κάνουν να αναλάβουμε αυτή την υποχρέωση με τεράστια αποφασιστικότητα. Ο Cal και ο Andrea είναι πολύ ταλαντούχοι αναβάτες και ο Luigi Dall'Igna θα καταφέρει να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τους πόρους στη διάθεσή του".

 

Ο Αγωνιστικός Διευθυντής της ομάδας, Paolo Ciabatti (δίπλα στον Dovizioso), πρόσθεσε: "Μετά από τρεις δύσκολες σεζόν, χωρίς κάποιο αξιόλογο αποτέλεσμα, οι αλλαγές στην οργάνωση που κάναμε φέτος έχουν αρχίσει να αποδίδουν τα πρώτα αποτελέσματα. Όλοι στην αγωνιστική μας ομάδα είναι ενωμένοι και με δυνατό κίνητρο για τη συνέχεια. Τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα των τελευταίων τεστ, μας δίνουν ελπίδες για το Πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγο. Γνωρίζουμε ότι θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά για να μειώσουμε τη διαφορά μας από τους πρώτους, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι πήραμε τις σωστές αποφάσεις και γι' αυτό είμαστε αισιόδοξοι".

 

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Gigi Dall'Igna, πατώντας κλικ εδώ!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Παρουσίαση Pons HP 40

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Νέα πρόκληση για μένα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα