• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Η Ducati εκεί που της αξίζει!
Η έλευση Dall'Igna ήταν αποφασιστικής σημασίας
Νέα 12/03/2014 - 12:24

O Cal Crutchlow θέλει να συνδυάσει την παρθενική του χρονιά στην ομάδα της Ducati, μ' ένα βάθρο! Το εργοστάσιο - για πρώτη φορά από το 2003 - δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα βάθρο πέρυσι, με τον Βρετανό αναβάτη να δηλώνει: "Ναι, μπορούμε να πάρουμε το βάθρο, έχουμε ξαναβρεθεί εκεί στο παρελθόν... νομίζω ότι θα βρεθείτε κι εσείς κι εμείς, προ εκπλήξεως! Κάναμε τρία τεστ σε δυο διαφορετικές πίστες και ήδη η διαφορά του Andrea - σε αγωνιστικό ρυθμό - σε σχέση με πέρυσι είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη".

 

"Η πραγματικότητα είναι ότι πολύ δύσκολα θα χτυπήσουμε τους τέσσερεις πρώτους, ή ακόμα τις θέσεις 5-6, αλλά ποτέ δεν ξέρεις και πιστεύω ότι θα είμαστε καλοί σε ορισμένες πίστες. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλύτερη θέση απ' ότι δείχνουμε, αλλά πρέπει να εξελίξουμε τη μοτοσυκλέτα ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλο το Πρωτάθλημα και όχι σε έναν ή δυο αγώνες. Στόχος μου είναι να φέρω και πάλι την Ducati στους πρώτους και να είμαστε εκεί κάθε εβδομάδα, όχι μόνο σε έναν ή δυο αγώνες. Νομίζω ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση", πρόσθεσε.

 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα μεγάλα νέα της αλλαγής της ομάδας από Εργοστασιακή συμμετοχή, σε OPEN. "Δεν νομίζω ότι αυτό αλλάζει τη νοοτροπία ή τη φιλοσοφία μας για το πως πρέπει να συνεχίσουμε την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας", σχολίασε. "Με την αλλαγή στην OPEN, έχουμε τη δυνατότητα κι εμείς και ο Gigi να συνεχίσουμε την εξέλιξη, όχι να έχουμε απλά ένα πλεονέκτημα τεσσάρων λίτρων περισσότερου καυσίμου. Θα προοδεύσουμε σε όλους τους τομείς, όχι μόνον σ' αυτόν. Οι άλλοι θα αγωνιστούν με αυτά που έχουν και αυτό ήταν απόφαση των εργοστασίων τους".

 

Ο Crutchlow συνέχισε τις δηλώσεις του στο Audi Forum του Μονάχου, όπου και έλαβε χώρα η επίσημη παρουσίαση της Ducati Team για το 2014. "Ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην τέταρτή μου σεζόν στο MotoGP και πρώτη ως εργοστασιακός οδηγός της Ducati. Ανυπομονώ να βρεθώ στον πρώτο αγώνα και όλοι μας δουλεύουμε φανταστικά σκληρά! Έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο, απ' όταν ανέβηκα για πρώτη φορά στη μοτοσυκλέτα τον Νοέμβριο. Από τον Gigi και τον Paolo (σ.σ. Ciabatti) μέχρι όλους τους μηχανικούς στην ομάδα μου, όλοι δουλεύουμε στο 100% για να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλει, χρειάζεται και αξίζει η Ducati", συνέχισε να λέει.

 

"Αποφασιστικής σημασίας ήταν η έλευση του Gigi που άλλαξε πολλά πράγματα. Καταλαβαίνει τα σχόλιά μας και το τι θέλουμε από το σύνολο. Φέραμε την GP14 στην Μαλαισία και αμέσως ένοιωθα καλύτερα και πιο άνετα πάνω της. Πήγαμε στην Αυστραλία κι εκεί η μοτοσυκλέτα έδειχνε καλή. Ήμουν ευχαριστημένος. Μπορούσα να φρενάρω πολύ δυνατά, σε σχέση με τις προηγούμενες μοτοσυκλέτες. Προχωράμε σιγά-σιγά... ένα δέκατο εδώ, ένα δέκατο εκεί και κάνουμε καλύτερους χρόνους. Δεν μπορείς να κάνεις άλματα. Η εξέλιξη είναι το κλειδί κι έτσι η πληροφόρηση η δική μου και του Andrea θα είναι εξέχουσας σημασίας για την εξέλιξη της GP14", εξήγησε.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Πλαίσιο και ηλεκτρονικά

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez2 Test: Ημέρα 1η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα