• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tokyo Motorcycle Show
Το παρόν έδωσε η Teluru JiR Web!ke
Νέα 02/04/2014 - 15:46

Δελτίου Τύπου

 

Ήταν μια εβδομάδα αρκετά γεμάτη για τον αναβάτη και τους ανθρώπους της JIR Racing Team, καθώς έδωσαν το παρόν στην 41ο Σόου Μοτοσυκλέτας στο Τόκυο, το πιο σημαντικό γεγονός για τους δυο τροχούς στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου!

 

Τα μεγάλα νέα αφορούσαν στην αποκάλυψη της Honda NM4, η οποία μάλιστα θα είναι διαθέσιμη και στην ευρωπαϊκή αγορά. Παρούσα όμως ήταν και η TSR Moto2 μοτοσυκλέτα της Teluru JiR Web!ke, που υποδεχόταν τους επισκέπτες στην κύρια είσοδο.

 

Ήταν η πρώτη προωθητική ενέργεια με το βασικό σπόνσορα της ομάδας, την Teluru, που αποτελεί σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας, χάρη στα μαγαζιά κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει. Ο αναβάτης της ομάδας, Tetsuta Nagashima, εξήγησε τα συναισθήματά του στο κοινό για τη νέα πρόκληση της παρουσίας του στη μεσαία κατηγορία (Moto2) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Περισσότεροι από 113.800 ήταν οι επισκέπτες του σόου στο Τόκυο, όπου το παρόν έδωσαν και δυο μεγάλοι Ιάπωνες Πρωταθλητές: ο Tetsuya Harada και ο Kazuto Sakata. Πλέον, η ομάδα επιστρέφει στη βάση της και προετοιμάζεται για το δεύτερο γύρο της χρονιάς, που θα διεξαχθεί στο Austin του Τέξας.

 

Επόμενο άρθρο »

Θέλετε να δείτε τον Rossi από κοντά;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Spencer για τον Marquez, τον Rossi...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα