• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: Ο Rins την pole με ρεκόρ!
Κράτησε την 1η θέση παρά την πτώση του!
Νέα 31/05/2014 - 16:44

Λίγα δευτερόλεπτα αφότου έκανε νέο ταχύτερο γύρο στην πίστα του Mugello - με 1:56.999 - ο Alex Rins θα έχανε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και θα έπεφτε, εν τέλει όμως αυτός ο χρόνος θα ήταν απλησίαστος για τον ανταγωνισμό.

 

Ο Rins ήταν και ο μόνος που έπεσε το όριο του 1:57 - έστω και για ένα χιλιοστό - αφήνοντας πίσω του τον Jack Miller. Οι δυο τους, θα έχουν δίπλα τους τον Jakub Kornfeil, ο οποίος κατάφερε χάρη στον τελευταίο του γύρο να πάρει θέση στην πρώτη σειρά του αυριανού grid, για πρώτη φορά στην καριέρα του!

 

Ο Romano Fenati ακολούθησε και ανοίγει τη δεύτερη σειρά, μπροστά από τον Alexis Masbou και τον Alex Marquez, που είναι ο δεύτερος μόλις Ισπανός στην πρώτη εξάδα!

 

Ο Karel Hanika πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες, ανεβαίνοντας στην έβδομη θέση, 30 χιλιοστά μπροστά από τον Guevara. Ο Brad Binder κέρδισε ακόμα μια φορά τον τίτλο της καλύτερης Mahindra, πετυχαίνοντας τον ένατο καλύτερο χρόνο.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Efren Vazquez. Ο Θανάσης Σίσσης πήρε την 24η θέση και θα έχει δύσκολο έργο αύριο, στην προσπάθειά του να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!


 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Έβδομη συνεχομένη pole για τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2 ΕΔ3: Επιστρέφει στην 1η θέση ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα