• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto2 ΕΔ3: Οδοστρωτήρας!
Ο Tito Rabat έδωσε και πάλι το δικό του σόου στην Βαρκελώνη!
Νέα 14/06/2014 - 13:20

Ο Tito Rabat έδειξε και σήμερα ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να τον απειλήσει στον αγώνα της Κυριακής, με δεδομένο πάντα ότι ο αγώνας θα γίνει στο στεγνό.

 

Ο Ισπανός της Marc VDS ήταν και πάλι το απόλυτο αφεντικό μέσα στην πίστα, κατεβάζοντας κι άλλο το χρόνο του σε σχέση με χτες, ενώ συνεχίζει να είναι ο μόνος από τους οδηγούς που πέφτει κάτω από το 1:47!

 

Μισό δευτερόλεπτο πιο πίσω του ο ομόσταυλός του, ο Mika Kallio, ενώ πολύ δυνατός παρουσιάζεται ο Jonas Folger στην Ισπανία, με τον Γερμανό να εντυπωσιάζει και να παίρνει την τρίτη θέση! Ακολουθεί ένας Ιταλός, ο Mattia Pasini, μπροστά από δυο Γερμανούς.

 

Ο Sandro Cortese έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην έκτη θέση, επικρατώντας για 28 χιλιοστά του συμπετριώτη του Marcel Schrotter που συνεχίζει την καλή του παρουσία στο Montmelo.

 

Ο Sam Lowes διατηρείται μέσα στη δεκάδα - ήταν όγδοος σήμερα το πρωί στην Καταλονία - ενώ ο Maverick Vinales ήταν μόλις ο δεύτερος Ισπανός (!) που κατάφερε να πάρει θέση μέσα στη δεκάδα! Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 ήταν ένατος, με τον Luthi να ολοκληρώνει στη δέκατη θέση.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto3: Εκρηκτική pole για Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya ΕΔ3: Ένας «τέλειος» Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα