• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto3: Εκρηκτική pole για Marquez!
Διέλυσε κάθε αντίσταση, κάνοντας νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου!
Νέα 14/06/2014 - 16:27

Ο Alex Marquez βάζει τα θεμέλια για την πρώτη του φετινή νίκη, όντας πραγματικά συγκλονιστικός και στις σημερινές κατατακτήριες, όπου είχαμε αρκετές εκπλήξεις στην τελική κατάταξη των αναβατών για τον αυριανό αγώνα.

 

Ο Marquez ξεχώρισε χάρη στο φοβερό 1:50.232 κατεβάζοντας κι άλλο τον ταχύτερο γύρο που έχει επιτευχθεί ποτέ από οδηγό της Moto3 στην πίστα της Καταλονίας (είχε κάνει νέο ρεκόρ στις ΕΔ3). Ο Ισπανός πάνω στην Honda του, άφησε πάνω από έξι δέκατα πίσω του τον πλησιέστερο αντίπαλό του.

 

Αυτός ακούει στο όνομα Enea Bastianini και αποτελεί την πρώτη έκπληξη της φετινής ημέρας, καθώς ο Ιταλός έκανε σπουδαία εμφάνιση και πήρε - για πρώτη φορά - θέση στην πρώτη σειρά του grid, στον έβδομο μόλις αγώνα της σεζόν!

 

Ο ομόσταυλος του Marquez, Alex Rins, μπορεί να φαίνεται στην τρίτη θέση των αποτελεσμάτων, ωστόσο ένα σφοδρό highside στη δύσκολη δέκατη στροφή της πίστας, του απέφερε ένα κάταγμα σ’ ένα δάχτυλο του αριστερού του ποδιού και αύριο θα εκτιμηθεί η κατάστασή του από τους γιατρούς.

 

Συνεχίζοντας τις καλές τους εμφανίσεις στο Montmelo, οι Binder - και πάλι η καλύτερη Mahindra - και ο Niklas Ajo θα ξεκινήσουν από τη δεύτερη σειρά, μπροστά από τον Isaac Vinales.

 

Ο Oliveira είναι ο πρώτος της τρίτης σειράς, ενώ δίπλα του θα πάρει θέση ο Efren Vazquez που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στη μοτοσυκλέτα του κι έχασε μεγάλο μέρος των κατατακτηρίων. Ακόμα μια έκπληξη είναι η ένατη θέση του πρωτοπόρου στη βαθμολογία Jack Miller!

 

Ο Αυστραλός δεν ήταν ο μόνος που αντιμετώπιζε προβλήματα, καθώς και ο δεύτερος της βαθμολογίας - Romano Fenati - δεν ήταν καλός και θα χρειαστεί να δώσει μάχη αύριο από την 16η θέση του grid! Μακριά από τον καλό του εαυτό, ο Θανάσης Σίσσης ήταν μόλις 27ος.

 

Δείτε την κατάταξη των αναβατών της Moto3 στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Ο Marquez δεν πήρε την pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto2 ΕΔ3: Οδοστρωτήρας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα