• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Πολλά ρίσκα!
Για να βρεθώ στην πρώτη σειρά!
Νέα 15/06/2014 - 00:42

Ο Jorge Lorenzo παραδέχτηκε ότι ρίσκαρε αρκετά για να καταφέρει να πάρει θέση στην πρώτη σειρά του αυριανού αγώνα.

 

«Έκανα έναν πολύ καλό γύρο, αλλά ρίσκαρα πολύ - ειδικά στα φρένα - για να τα καταφέρω. Επιτέλους έχουμε ένα καλό στήσιμο γι’ αυτήν την πίστα. Είναι δύσκολη και με τις υψηλές θερμοκρασίες είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις σταθερή τη μοτοσυκλέτα».

 

«Αύριο θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε ακόμα πιο σταθερή. Ελπίζουμε να είμαστε σταθεροί και δυνατοί μέχρι το τέλος, για να παλέψουμε για τη νίκη. Όλοι ελπίζουμε να μην βρέξει, διότι στη βροχή δύσκολα μπορείς να αξιολογήσεις τα πράγματα».

 

Ακόμα ένας λόγος που ο Jorge Lorenzo ήταν χαρούμενος, είναι το γεγονός ότι παρά τα νέα φετινά δεδομένα (νέα ελαστικά, 1 λίτρο λιγότερο καύσιμο) κατάφερε να βελτιώσει τον περσινό τον χρόνο.

 

«Με το φετινό ελαστικό είναι δύσκολο να κρατήσεις σταθερή τη μοτοσυκλέτα. Το καταφέραμε στο Mugello, αλλά εδώ είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Η πρόσφυσή του είναι λιγότερη κι έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να ρίξω το περσινό μου χρόνο κατά μισό δευτερόλεπτο».

 

«Είμαι στην πρώτη σειρά, αλλά αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι μετά το Mugello, όλες οι βελτιώσεις που κάναμε δουλεύουν κι εδώ. Έπρεπε να δουλέψουμε περισσότερο στην επιτάχυνση, αλλά στα φρένα από την πρώτη στιγμή η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ καλή και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που κατεβάσαμε τον περσινό μας χρόνο».

 

«Πρέπει να βελτιωθούμε λίγο ακόμα για να επιτεθούμε αύριο. Έχει πολύ ζέστη κι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είχαμε τόσο υψηλές θερμοκρασίες, ίσως από πέρυσι στην Μαλαισία. Δεν είναι όμως τόσο τραγικά τα πράγματα για εμένα, διότι νοιώθω καλύτερα από φυσικής κατάστασης και νομίζω ότι είμαστε αρκετά έτοιμοι για αύριο».

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Νίκησε ο Marquez, εντυπωσίασε ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Έπρεπε να παρατήσω το γύρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα