• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Έπρεπε να παρατήσω το γύρο!
Όταν είσαι εντός έδρας, δίνεις πάντα το κάτι παραπάνω!
Νέα 14/06/2014 - 23:40

Μετά από το λάθος που έκανε στο φρενάρισμα, στο ξεκίνημα του τελευταίου του γύρου, μαζί με τον Marquez «γκρεμίστηκαν» και οι όποιες ελπίδες του για να κάνει το 7 στα 7 φέτος στις pole positions.

 

Έτσι, το πρώτο του λάθος και η πρώτη του πτώση φέτος, του στέρησαν την ευκαιρία να συνεχίσει ένα αξιοπρόσεκτο σερί στο φετινό Πρωτάθλημα. «Σήμερα έκανα το πρώτο λάθος της σεζόν και πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τους μηχανικούς μου γιατί ήταν δικό μου λάθος».

 

«Η στρατηγική που ακολουθήσαμε αποδείχτηκε εξαιρετική, αλλά όταν βγήκα με το τελευταίο ελαστικό φρέναρα πολύ αργά. Ήξερα ότι ήταν η τελευταία μου προσπάθεια κι έτσι προσπάθησα να πάρω την στροφή ούτως ή άλλως. Δεν ήταν η καλύτερη επιλογή. Θα έπρεπε να αφήσω το γύρο αυτό, αλλά αυτά συμβαίνουν όταν αγωνίζεσαι εντός έδρας: πάντα προσπαθείς να δώσεις το κάτι παραπάνω»

 

«Ξέρουμε ότι για αύριο δεν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης σ’ εκείνη τη στροφή, αλλά έχουμε καλό στήσιμο και μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη».

 

Για δεύτερη φορά φέτος είδαμε τον Marquez να χρησιμοποιεί την τεχνική των τριών εξόδων, που πρώτος αυτός εφάρμοσε νωρίτερα μέσα στη σεζόν, στην πίστα της Jerez.

 

«Είδαμε ότι το ελαστικό ήταν καλύτερο στον πρώτο γρήγορο γύρο. Γι’ αυτό το λόγο κάναμε ό,τι και στην Jerez και όλα δούλευαν καλά, μέχρι την πτώση. Όπως και να ‘χει, είναι αδύνατον να είσαι πάντα ο πιο γρήγορος, με οδηγούς όπως οι Jorge, Dani και Valentino».

 

«Έχουμε καλό ρυθμό και είμαστε πολύ κοντά με τους Jorge, Dani και Valentino, ο αγώνας αύριο θα είναι δύσκολος. Νοιώθω καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα. Θα προτιμούσα ένα αγώνα στο στεγνό, διότι αυτό θα ήταν καλύτερο για όλους».

 

Ο Marc Marquez είδε τον αδερφό του να παίρνει μια εξαιρετική pole position στην Moto3 και τον Tito Rabat να κυριαρχεί στη μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος: «Είμαι χαρούμενος γι’ αυτούς. Προπονούμαστε και οι τρεις μαζί. Όταν ήμουν στην pole συζητούσαμε και προσπαθούσα να τους βοηθήσω να βελτιωθούν. Τώρα ελπίζω να με βοηθήσουν αυτοί να βελτιωθώ!»

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Πολλά ρίσκα!

« Προηγούμενο άρθρο

Στόχος επετεύχθη για τον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα