• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στόχος επετεύχθη για τον Rossi!
Θέλαμε να μείνουμε στην πεντάδα και το καταφέραμε
Νέα 14/06/2014 - 22:56

Ο Valentino Rossi ήταν ικανοποιημένος ως ένα βαθμό με την απόδοσή του και την πέμπτη θέση στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης.

 

Πάντως, ο Ιταλός άσος - που έμεινε τρία δέκατα πίσω από το χρόνο του Pedrosa - παραδέχεται ότι δεν έχει ακόμα το ρυθμό για να χτυπήσει τους τρεις Ισπανούς αντιπάλους του, αλλά βιάστηκε να προσθέσει ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να είναι έτοιμος στον αυριανό αγώνα.

 

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, διότι ο στόχος μας ήταν να μείνουμε στην πεντάδα και το καταφέραμε. Σίγουρα η πρώτη σειρά είναι πάντα καλύτερη, αλλά οι τρεις Ισπανοί μπροστά απέδειξαν ότι είναι πολύ δυνατοί».

 

«Έχουν πολύ καλό ρυθμό, ενώ ο δικός μου δεν είναι στο ίδιο επίπεδο για την ώρα. Αργότερα μέσα στην ημέρα και αύριο το πρωί, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα και να μείνουμε κοντά τους».

 

«Όσο για τα ελαστικά στον αγώνα, φαντάζομαι ότι όλοι θα χρησιμοποιήσουν τη μεσαία γόμα, ενώ για το μπροστινό όλα είναι ανοιχτά και θα εξαρτηθεί από την αυριανή θερμοκρασία και τις καιρικές συνθήκες».

 

Παρά το γεγονός ότι οι τρεις Ισπανοί έχουν το πλεονέκτημα του να βρίσκονται στην πρώτη σειρά, ο Marquez είναι βέβαιος ότι ο Rossi θα είναι κι αυτός μαζί τους.

 

«Ο Valentino αύριο θα είναι εκεί! Άλλο πράγμα οι κατατακτήριες και άλλο ο αγώνας. Για να κρίνεις το ρυθμό κάποιου πρέπει να κοιτάξεις τις ΕΔ4 κι εκεί, ο Valentino ήταν κοντά στο ρυθμό τον δικό μου και των Jorge-Dani. Θα είναι δύσκολος ο αγώνας αύριο».

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Έπρεπε να παρατήσω το γύρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Στους εφτά ουρανούς ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα