• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στους εφτά ουρανούς ο Pedrosa!
«Για πρώτη φορά φέτος ένοιωθα καλά στη μοτοσυκλέτα!»
Νέα 14/06/2014 - 22:26

Ο Dani Pedrosa είναι ο αναβάτης που σταμάτησε το σερί του Marc Marquez φέτος, παίρνοντας αυτός για πρώτη φορά την pole position στην πίστα Montmelo της Βαρκελώνης.

 

Ο Ισπανός κατάφερε - για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά - να πέσει κάτω από το όριο του 1:41 (ο μοναδικός που το έχει καταφέρει στην Καταλονία) κι εκμεταλλευόμενος το λάθος του ομόσταυλού του, πήρε την παρθενική του poleposition για το 2014.

 

Ο Ισπανός έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η τελευταία pole του Ισπανού ήρθε στην ίδια ακριβώς πίστα, στον έκτο γύρο της περασμένης αγωνιστικής σεζόν!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα την pole position σήμερα, μπροστά στη οικογένειά μου και στους οπαδούς μου. Παράλληλα, είμαι πανευτυχής διότι - για πρώτη φορά φέτος - ένοιωσα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα μου σε κατατακτήριες!»

 

«Θα προσπαθήσω να κάνω καλή εκκίνηση αύριο στον αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει πολύ ζέστη και θα πρέπει να διαχειριστούμε ανάλογα τα ελαστικά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό!»

 

Ο Dani Pedrosa είναι αισιόδοξος και θεωρεί ότι μπορεί να τα πάει καλά, σ’ αυτόν τον ιδιαίτερο - όπως τον χαρακτήρισε - αγώνα.

 

«Πέρυσι παλεύαμε στην κορυφή και το ίδιο μπορεί να συμβεί και φέτος, δεν ξέρω. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε, αλλά έχουμε τρεις Ισπανούς στην κορυφή, έτσι είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας και πολύ σημαντικός».

 

«Η πίστα ανεβάζει πολύ θερμοκρασία το μεσημέρι και μετά - όπως συνέβη και πέρυσι - η πρόσφυση είναι περιορισμένη. Έτσι προσπαθούμε να αποφασίσουμε για το ελαστικό. Θα προσπαθήσω να φύγω καλά και να κάνω έναν καλό πρώτο γύρο».

 

«Δεν ένοιωθα καλά στους δυο πρώτους αγώνες μετά την εγχείριση, αλλά τώρα είμαι λίγο καλύτερα και μπορώ να οδηγήσω φυσιολογικά», πρόσθεσε ο Dani, ο χρόνος του οποίου φέτος ήταν μόλις 92 χιλιοστά πάνω από το περσινό ρεκόρ ταχύτερου γύρου που έχει ο ίδιος.

 

Επόμενο άρθρο »

Στόχος επετεύχθη για τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto2: Εύκολα την pole o Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα