• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto2: Εύκολα την pole o Rabat!
Ο κυρίαρχος Ισπανός πήρε την 5η του φετινή pole
Νέα 14/06/2014 - 17:55

Με τον αέρα της κυριαρχίας του στις προηγούμενες διαδικασίες, ο Tito Rabat επιβεβαίωσε και στις κατατακτήριες δοκιμές ότι πολύ δύσκολα θα τον απειλήσει κάποιος στον αυριανό αγώνα, εκτός και αν η βροχή έρθει πάνω από την πίστα της Καταλονίας!

 

Ο Ισπανός ήταν ένα επίπεδο πάνω από τους αντιπάλους του και κατάφερε να πάρει την πέμπτη pole position για φέτος, με χρόνο 1:46.569 που του έδωσε προβάδισμα πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον κοντινότερο συναθλητή του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Mika Kallio, καθώς η Marc VDS συνεχίζει να κυριαρχεί στη μεσαία κατηγορία.

 

Ο Tito Rabat μπορεί να θέλει να πάρει την τέταρτη νίκη του αύριο και να διευρύνει το προβάδισμά του στη βαθμολογία, ωστόσο ο Maverick Vinales θα κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει τον αντίπαλό του. Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, θα ξεκινήσει τον αγώνα αύριο από την τρίτη θέση.

 

Παρά την πτώση του, ο Sandro Cortese κατόρθωσε να σημειώσει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ενώ δίπλα του θα είναι ο συμπατριώτης του - ο Jonas Folger - που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Βαρκελώνη και ο Mattia Pasini.

 

Στην τρίτη σειρά θα βρεθούν οι Thomas Luthi, Johann Zarco και ο Sam Lowes. Λίγο πιο πίσω ο Dominique Aegerter, ενώ ο Luis Salom δεν τα πήγε καλά μέσα στην πατρίδα του, μένοντας στην ενδέκατη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Στους εφτά ουρανούς ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Ο Marquez δεν πήρε την pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα