• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Crutchlow μιλά για την απόφασή του
Τι έγινε και άλλαξε γνώμη για την παραμονή του στην Ducati;
Νέα 08/08/2014 - 10:57

Στη χτεσινή συνέντευξη τύπου, ο Cal Crutchlow βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά σε δημοσιογράφους, μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να αλλάξει στρατόπεδο το 2015 και να πάει στην ομάδα της LCR Honda.

Τι ακριβώς συνέβη και ο Βρετανός - ο οποίος στο WDW δήλωσε ότι θα παραμείνει στους κόκκινους και τη νέα σεζόν - άλλαξε γνώμη; «Η LCR ήρθε στο τέλος του μήνα και αφού είχαμε πει ότι θα μείνω στο WDW. Η συμφωνία ήρθε πολύ γρήγορα και από κοινού αποφασίσαμε να φύγω στο τέλος της σεζόν», εξήγησε ο Crutchlow.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Σε φιλικό κλίμα αποφασίστηκε από την Ducati κι από εμένα να φύγω και είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου».

Ο Βρετανός πιέστηκε από τους δημοσιογράφους να αποκαλύψει τι άλλαξε και αποφάσισε να φύγει από το Borgo Panigale, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα.

«Μετά το WDW αποφασίσαμε από κοινού να φύγω κι εκεί τελείωσαν όλα. Τις λεπτομέρειες τις ξέρω εγώ και η Ducati και όλοι είμαστε ικανοποιημένοι. Έτσι, δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ περισσότερο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε για την επέμβαση που έκανε και στα δυο του χέρια κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος, τονίζοντας ότι ευελπιστεί να νοιώθει πιο άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα του, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ολοκλήρωσε λέγοντας: «Πρέπει να δουλέψουμε στο 100% με την Ducati κι ελπίζω να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο γρήγοροι. Πρέπει οπωσδήποτε να οδηγήσουμε καλύτερα στη συνέχεια και ανυπομονώ να πετύχω μερικά καλά αποτελέσματα».

Επόμενο άρθρο »

Indy: Δεν ανησυχεί για τις αλλαγές η Bridgestone

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Πολύπλοκη πίστα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα