• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόωρη αποχώρηση για Edwards!
Δεν είναι ξεκάθαρο σε πόσους αγώνες ακόμα θα συμμετάσχει
Νέα 11/08/2014 - 13:17

Η Forward Racing εξέδωσε δελτίο τύπου, ανακοινώνοντας κι επίσημα την πρόωρη απόσυρση του Colin Edwards, αν και δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιούς αγώνες θα δώσει το παρόν ο Αμερικανός.

Στον επόμενο γύρο του Brno, τη θέση του θα πάρει ο Alex de Angelis, με τον Edwards να δηλώνει ότι θα αγωνιστεί αυτός στο Silverstone αλλά και στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στην Βαλένθια.

Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται ότι ο Edwards θα κάνει μόνο μερικές έκτακτες συμμετοχές το 2014 τονίζοντας ότι «... ο Αμερικανός δεν θα αγωνιστεί στο Brno και στο δεύτερο μισό της σεζόν», αλλά δεν ξεκαθαρίζει που θα γίνουν αυτές.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Giovanni Cuzari, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Colin για όλα όσα έχει κάνει. Η περιπέτειά μας στο MotoGP ξεκίνησε χάρη σ’ αυτόν. Αποδέχτηκε την πρόκληση της CRT και στο Κατάρ το 2012 πήρε την πρώτη pole position και νίκη για την υποκατηγορία αυτή!»

«Χάρη σ’ αυτόν διαλέξαμε το καλύτερο πακέτο για τη νέα OPEN κατηγορία και πλέον μετράμε 8 νίκες σε 10 αγώνες. Θα δούμε φέτος τον Colin να κάνει έκτακτες συμμετοχές, ενώ αυτός ο καταπληκτικός αναβάτης και σπουδαίος άνθρωπος, θα είναι πάντα μέλος της Forward Racing», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Edwards σχολίασε: «Ήταν ένα πολύ ωραίο Σ/Κ στην Indianapolis, με υποστήριξη από φίλους και την οικογένειά μου. Δεν ξέρω σε πόσους αγώνες θα πάρω μέρος ακόμα, αλλά οπωσδήποτε θα είμαι στο Silverstone, ακόμα κι αν δεν αγωνιστώ».

«Έχω πολλούς οπαδούς εκεί και δεν θα μπορούσα να λείπω. Σκέφτομαι για το μέλλον μου και τις διάφορες επιλογές που έχω. Είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ γι’ αυτό το δεύτερο κομμάτι της ζωής μου», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Ένα Σ/Κ που θέλω να ξεχάσω

« Προηγούμενο άρθρο

Pol Espargaro: Ο κορυφαίος δορυφορικός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα