• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BMW S1000XR
Κατασκοπευτικές φωτό!
Τεστ-Μοντέλα 25/08/2014 - 16:01

Μπορεί το όνομα του νέου μοντέλου της BMW να πέρασε από διάφορα στάδια, ωστόσο όλα δείχνουν ότι οι Βαυαροί κατέληξαν στο να ονομάσουν τη νέα τους sport-tourer: BMW S1000XR!

Ευτυχώς για εμάς, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και οι παραπάνω φωτογραφίες που δείχνουν τη νέα μοτοσυκλέτα με μόνο τους προβολείς και το σήμα της καλυμμένα.

Όπως μας προδιαθέτει και η ονομασία της, η νέα BMW S1000XR βασίζεται στην πλατφόρμα της S1000RR. Διαισθανόμενοι την απειλή της Ducati Multistrada 1200 - η οποία με τη σειρά της ήταν η «απάντηση» στην R1200GS - η BMW θέλει να κρατήσει τα πρωτεία στην κατηγορία και φέρνει το νέο μοντέλο στην αγορά από τη νέα χρονιά.

Η BMW S1000XR περιμένουμε να έχει την ίδια ιπποδύναμη και γενικότερα χαρακτηριστικά κινητήρα με την S1000R, ενώ θα έχει μακρύτερη διαδρομή ανάρτησης και άφθονους χώρους. Το traction control, η ηλεκτρονική ανάρτηση και το ABS θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.

Υπάρχει περίπτωση μάλιστα, η νέα μοτοσυκλέτα να είναι εφοδιασμένη με το νέο σύστημα της Bosch, το Motorcycle Stability Control (MSC) που επιτρέπει στους αναβάτες να φρενάρουν με εμπιστοσύνη στο μέσο των στροφών, χωρίς το φόβο πτώσης από lowside.

Ανυπομονούμε να τη δούμε κι από κοντά, με την πρώτη της εμφάνιση να γίνεται στην Έκθεση INTERMOT στηνΚολωνία.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ninja Η2R!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Scrambler!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα