• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Intermot 2014: Αυτή είναι η νέα Scrambler!
Επιτέλους αποκαλύφθηκε και μαζί της μερικά χαρακτηριστικά!
Τεστ-Μοντέλα 01/10/2014 - 15:59

Μετά από μήνες που μας κρατούσε σε αγωνία, η Ducati αποκάλυψε χτες στην Κολωνία, στην Έκθεση Intermot που γίνεται εκεί, ολόκληρη την Ducati Scrambler!

Έτσι, μπορούμε πια μετά βεβαιότητας να πούμε ότι το νέο μοντέλο διαθέτει τον αερόψυκτο V-twin κινητήρα των 803cc που έχει και η Monster 796, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία έχει «...ανασχεδιαστεί για να προσφέρει ομαλή επιτάχυνση σε όλο το φάσμα των στροφών του» και αποδίδει 75 ίππους.

Έχει twin-spar αλουμινένιο πλαίσιο χωροδικτύωμα, μπροστινό τροχό 18 ιντσών και 10άκτινη ζάντα αλουμινίου, 17 ιντσών πίσω τροχό, ελαστικά Pirelli κατευθείαν από τα Enduro και φρένα της Brembo με μονό δίσκο μπροστά. Το ABS είναι δικάναλο και συμπεριλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό. Η ανάρτηση είναι της Kayaba με μπροστινό ανεστραμμένο πιρούνι των 41χιλ.

Σύμφωνα με την Ducati υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος κάτω από τη σέλα. Το ύψος της τελευταίας από το έδαφος είναι στα 790χιλ, το συνολικό βάρος της (στεγνή) είναι στα 170 κιλά, ενώ και το κέντρο βάρος του μοντέλου - σύμφωνα με τον κατασκευαστή - είναι χαμηλό.

Το άνοιγμα του τιμονιού προδιαθέτει για «...άνετη θέση οδήγησης», ενώ στα συν του μοντέλου είναι τα μπρος-πίσω LED φώτα και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Η γενικότερη εικόνα της νέας Scrambler θέλει να τονίσει «...πως ακριβώς θα έδειχνε το θρυλικό μοντέλο σήμερα, αν η παραγωγή του δεν είχε σταματήσει ποτέ!»

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ninja Η2R!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Scrambler!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα