• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Κρίσιμοι οι επόμενοι αγώνες», λέει ο Rossi
Νέα 11/06/2009 - 14:15

Καθοριστικής σημασίας είναι οι επόμενοι τέσσερις αγώνες για τον Valentino Rossi που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά το άτυχο αποτέλεσμα στο Le Mans (16ος) και την τρίτη θέση στο Mugello.

 

Ο έκτος αγώνας της χρονιάς διεξάγεται στην Catalunya, μια πίστα στην οποία ο Doctor μετράει οχτώ νίκες σε όλες τις κατηγορίες.

 

«Το Mugello ήταν απογοητευτικό αλλά παρόλα αυτά πήραμε καλούς βαθμούς και τώρα μπαίνουμε στη πιο κρίσιμη περίοδο του Πρωταθλήματος. Ακόμα δεν έχουμε βρει την τέλεια απάντηση για την M1 που θέλω αλλά η Catalunya είναι μια καλή πίστα για μένα και ελπίζω να βελτιωθούμε. Επίσης θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε πράγματα στις δοκιμές τη Δευτέρα. Έχω πάρει μια νίκη στην Ισπανία μέχρι στιγμής (Jerez) έτσι ελπίζω σε ένα ακόμα καλό διήμερο.

 

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να χρησιμοποιήσουμε αυτά που μάθαμε στο Mugello για να έρθουμε στην ιδανική κατάσταση. Eλπίζω τέλος να έχει καλό καιρό διότι δεν νομίζω ότι οι αγώνες που γίνονται σε μεικτές συνθήκες δεν μου ταιριάζουν».

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Ο Εlias προβληματισμένος

« Προηγούμενο άρθρο

O Lorenzo στην πίστα με τα χρώματα της Barcelona!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα