• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ε όχι και τόσα χρήματα για δύο παίκτες!»
Ο Jorge Lorenzo σχολιάζει τις (πανάκριβες) μεταγραφές των C. Ronaldo - Kaka που έκανε η Real Madrid...
Νέα 12/06/2009 - 09:48
Σας είπαμε ότι στον αγώνα της Catalunya θα αγωνιστεί με τα logos της Barcelona στη μοτοσυκλέτα του και στον αγωνιστικό του εξοπλισμό. Τώρα θα σας μιλήσουμε και για τις ποδοσφαιρικές του ανησυχίες.

Ο Jorge Lorenzo θορυβημένος από τα τρελά χρήματα που έχει ξοδέψει ως τώρα η Real Madrid για να εντάξει στο δυναμικό της δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, τον Cristiano Ronaldo -γνωστό και ως CR7- και τον Kaka, «έπιασε»συζήτηση ποδοσφαιρικού χαρακτήρα με συμπατριώτες του δημοσιογράφους που γνωρίζουν τη μεγάλη αγάπη του για το αντίπαλο δέος της Βασίλισσας, τη Barcelona.

«Είναι δύο από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, αλλά δεν είναι δυνατόν να πληρώνουν τόσα χρήματα για δύο παίκτες...», είπε ο αναβάτης της Fiat Yamaha.

Οι δυο αυτοί σούπερ σταρ κόστισαν στην ομάδα της Μαδρίτης 161 εκατομμύρια ευρώ! 67 εκατομμύρια πλήρωσαν οι Ισπανοί στη Milan για τον Βραζιλιάνο, ενώ για τον Πορτογάλο άσο ξόδεψαν το ποσό-ρεκόρ των 94 εκατομμυρίων ευρώ!

Και οι Μαδριλένοι δεν σταματούν εκεί καθώς ο Florentino Perez, που επέστρεψε πρόσφατα στον προεδρικό θώκο του συλλόγου -πρόκειται για τον άνθρωπο που δημιούργησε κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας στην προεδρία της Real, στις αρχές της δεκαετίας, την ομάδα των galacticos (Ζidane, Beckham, Ronaldo, Figo κ.α)- έχει συμφωνήσει με τη Valencia για τον διεθνή Ισπανό φορ, David Villa, ενώ ενδιαφέρεται και και για τον χαφ της Bayern Franck Ribery...

«Οι ομάδες δεν πρέπει να ξοδεύουν τόσα πολλά χρήματα. Το ότι η Real ξόδεψε μια περιουσία για να πάρει δυο παίκτες, όσο καλοί κι αν είναι αυτοί, δεν σημαίνει ότι έγινε πιο δυνατή απ' ότι πριν. Αυτή τη στιγμή η πιο δυνατή ομάδα είναι η Barcelona και το έχει αποδείξει αυτό», λέει ο Lorenzo.

Όσο για την ομάδα του, μετά τη φετινή εκπληκτική της πορεία κατά τη διάρκεια της οποίας κατέκτησε όλους τους τίτλους τους οποίους διεκδίκησε (Champions League, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας), δεν χρειάζεται να αλλάξει και πολλά πράγματα για να διατηρηθεί στην κορυφή.

Οι Καταλανοί κινούνται για την απόκτηση του Zlatan Ibrahimovic της Inter, μόνο που το σενάριο θέλει τη Barca, εκτός των χρημάτων να δίνει ως αντάλλαγμα στους Ιταλούς και τον πολύ καλό φίλο του Lorenzo, Samuel Eto'o, κάτι που δεν αρέσει στον πιτσιρικά: «Είναι δύο πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Ωστόσο ο Eto'o είναι φίλος μου...».

Επόμενο άρθρο »

Simoncelli: «Του χρόνου θα είμαι στα MotoGP»

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: o Stoner ευχαριστημένος από την GP9

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα