• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μεγάλες αλλαγές για την EBR το 2015
Canepa και Pegram το νέο δίδυμο της ομάδας!
Νέα 05/12/2014 - 14:06

Ο Niccolo Canepa θα είναι ομόσταυλος με τον Larry Pegram, στην ομάδα της EBR για το νέο Πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει το 2015 στα SBK.

Ο Canepa έχει αγωνιστεί με τη Ducati τόσο στο MotoGP, όσο και στα SBK, τερματίζοντας 13ος με τη Panigale της Althea Racing πέρυσι, ωστόσο από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την EBR 1190RX.

«Είμαι πανευτυχής που έρχομαι στη νέα μου ομάδα. Αυτή είναι μια τέλεια ευκαιρία για μένα, ώστε να συνδυάσω τόσο τις ικανότητές μου στην εξέλιξη, όσο και στους αγώνες», σχολίασε ο Canepa.

«Ήταν πολύ ωραίο που έβλεπα μέσα στις πίστες τις EBR και προς το τέλος της σεζόν, η Αμερικάνικη μοτοσυκλέτα ήταν πολύ γρήγορη. Ανυπομονώ να πάρω μέρος στο επόμενο βήμα της εξέλιξής της», πρόσθεσε.

Οι δυο οδηγοί της Αμερικάνικης ομάδας ήταν οι Geoff May και Aaron Yates, ωστόσο ο Larry Pegram που έκανε έκτακτη συμμετοχή στη Laguna Seca, ήταν αυτός που πήρε τους πρώτους βαθμούς της ομάδας.

Ο Αμερικανός, πέρα από οδηγός της ομάδας, θα εκτελέσει και χρέη Team Manager.

«Αυτή η σεζόν που θα έρθει θα είναι πολύ ιδιαίτερη για εμένα και ανυπομονώ να ξεκινήσει. Η μετακίνησή μου στην EBR είναι μεγάλη υπόθεση για εμένα και παρά το ότι στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα είχαμε λίγους αγώνες, έμαθα γρήγορα τη μοτοσυκλέτα», τόνισε ο Pegram.

«Οι βαθμοί που πήραμε στη Laguna Seca δείχνουν τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας και με έπεισαν ότι η Pegram Racing μπορεί να παίξει ρόλο στο να κάνει το επόμενο βήμα η EBR στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Nakamoto: Δεν έχουμε κάνει το μεγάλο βήμα!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Ο Salom στη Pedercini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα