• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Πολύ θετικό» τεστ στην Sepang
Δοκίμασε μαζί με τις RCV και μια Superbike μοτοσυκλέτα
Νέα 02/02/2015 - 13:53

Το Σάββατο που μας πέρασε, ο αποσυρθείς από την ενεργό δράση και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Casey Stoner, ολοκλήρωσε ένα ιδιωτικό τεστ για λογαριασμό της Honda στην πίστα της Sepang.

 

Ο Αυστραλός δοκίμασε τόσο τις RCV του 2014 και του 2015, ενώ την τελευταία ημέρα των δοκιμών του ζητήθηκε να δοκιμάσει και μια CBR1000RR, την Superbike που πήρε μέρος στον 8ωρο αγώνα της Suzuka.

 

«Ήταν ένα καλό τεστ, πολύ θετικό και κάναμε πολλές δουλειές. Την πρώτη ημέρα δουλέψαμε στο βασικό set-up και σε κάποια μικρά πράγματα, προτού έρθει η βροχή και αναγκαστούμε να σταματήσουμε».

 

«Τη δεύτερη ημέρα έκανα συνεχώς συγκρίσεις ανάμεσα στα δυο πλαίσια, το περσινό και το φετινό, ενώ δοκίμασα και κάποια διαφοροποιημένα πλαίσια. Η Brembo μας είχε φέρει μερικές αλουμινένιες δαγκάνες για να δοκιμάσουμε, ενώ και η Honda είχε φέρει μερικά ακόμα εξαρτήματα».

 

«Καταφέραμε να τα δοκιμάσουμε όλα, πριν η βροχή κάνει και πάλι την εμφάνισή της. Την τελευταία ημέρα επιβεβαιώσαμε την αίσθηση που είχαμε από την προηγούμενη και δοκιμάσαμε μερικές αλλαγές στα ηλεκτρονικά, καθώς και διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση», σχολίασε ο Stoner.

 

Όπως γράψαμε και παραπάνω, ο Casey Stoner είχε την ευκαιρία - για πρώτη φορά - να οδηγήσει και μια Supebike του Ιάπωνα κατασκευαστή.

 

«Ήταν κάτι το τελείως διαφορετικό! Ποτέ μου δεν έχω οδηγήσει μια τέτοια μοτοσυκλέτα! Όλα ήταν δύσκολα - το κιβώτιο, η θέση οδήγησης, η δύναμη του μοτέρ κτλ - και μου πήρε αρκετά να τα συνηθίσω. Μετά από μερικές εξόδους όμως είχα αρχίσει να καταλαβαίνω αρκετά και μπόρεσα να δώσω κάποια πληροφόρηση».

Επόμενο άρθρο »

Ο Nakamoto απαντά σε Schwantz/Doohan

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Rossi και Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα