• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ο Marquez πρέπει να είναι φρικιό!
Η Ducati θα είναι εκπληκτικά γρήγορη φέτος!
Νέα 05/02/2015 - 14:34

Ο Βρετανός Cal Crutchlow, αναβάτης της CWM-LCR Honda ομάδας στην οποία μεγάλος χορηγός είναι ο Αντώνης Κωνσταντίνου, χαρακτηρίζει ως «φρικιό» τον Marc Marquez!

 

Ο Crutchlow αρχίζει και καταλαβαίνει πόσο δύσκολη στην οδήγηση είναι η Honda και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο ο θαυμασμός του για τον Marc Marquez και το τεράστιο ταλέντο του, έχει φτάσει σε καινούργια επίπεδα!

 

«Είναι φρικιό, αυτό έχω να πω, διότι ειλικρινά η μοτοσυκλέτα είναι ατίθαση και ειδικά αν τη συγκρίνεις με την Yamaha. Αναμφίβολα είναι η πιο δύσκολη μοτοσυκλέτα να οδηγείς, η πιο απαιτητική που έχω οδηγήσει και κουνιέται πολύ!» σχολίασε ο Βρετανός.

 

«Όταν κερδίζει ο Dani και όταν είναι ανταγωνιστικός, είναι επειδή μπορεί και οδηγεί απροβλημάτιστα, αλλά όταν ο Marc κερδίζει είναι καθαρά από ταλέντο και κατανόηση του τι πρέπει να κάνει για να το καταφέρει, διότι είναι πολύ πιο δύσκολο να την οδηγήσεις απ’ ότι φαίνεται».

 

«Βλέπετε τι γίνεται και με τον Scott. Οι πιο πολλοί πίστευαν ότι αν πάει στην εργοστασιακή Honda θα μπορεί να κερδίζει αγώνες, αλλά αυτό δεν γίνεται. Σίγουρα θα κάνει καλή δουλειά τα επόμενα χρόνια, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται το να πάρεις μια εργοστασιακή και να πας γρήγορα. Το ίδιο συμβαίνει και μ’ εμένα».

 

Οι χρόνοι δεν είχαν ιδιαίτερη σημασία για τον Crutchlow τη χτεσινή ημέρα, αν και ο Βρετανός άσος της CWM-LCR έμεινε ευχαριστημένος από το χρόνο του και το ρυθμό του με το ίδιο ελαστικό που είχε για 27 γύρους.

 

«Δεν κοιτάω τόσο τη θέση μου, όσο το να συνηθίσω τη μοτοσυκλέτα και ειδικά εδώ, που πρέπει να βελτιώσουμε το επίπεδο πρόσφυσης. Μετά από δυο μήνες απραξίας, το να ανεβαίνεις και πάλι σε μοτοσυκλέτα είναι κάπως... έκανα και την εγχείριση στον ώμο μου και δεν οδήγησα καθόλου το χειμώνα. Είμαι χαρούμενος με το χρόνο που έκανα και θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε τις επόμενες ημέρες».

 

«Ο κινητήρας είναι πιο καλός, αλλά δεν βλέπω διαφορά στο πλαίσιο (σ.σ. σε σύγκριση με τη μοτοσυκλέτα που είχε στην Valencia). Παίξαμε λίγο με τα ηλεκτρονικά και με το φρένο του κινητήρα, αλλά και με τα φρένα διότι εδώ υπάρχουν μερικά δυνατά σημεία φρεναρίσματος».

 

Ο στόχος του Crutchlow παραμένει να είναι σε θέση να διεκδικεί θέση μέσα στην τριάδα των πρώτων, αν και κατανοεί πλήρως τις δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος και τον δυνατό ανταγωνισμό που θα έχει.

 

«Τα πράγματα δείχνουν καλά για την Ducati, διότι ο Andrea Dovizioso οδηγεί φανταστικά. Από τις πληροφορίες που έχω, η καινούργια τους μοτοσυκλέτα θα είναι φανταστική. Θα είναι εκπληκτικά γρήγοροι φέτος, όπως και η μοτοσυκλέτα της Forward Racing».

 

«Επί της ουσίας είναι μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και με τους κανονισμούς της OPEN τα πάντα έρχονται πιο κοντά. Θα δούμε, αν και θα είναι δύσκολο να είμαστε στις τρεις πρώτες θέσεις διότι πολλοί μπορούν να το πετύχουν αυτό. Αν έχω μια χρονιά όπως με την Tech 3, θα είμαι χαρούμενος».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν είμαι ικανοποιημένος

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτό: Το χειμερινό κράνος του Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα