• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Valencia Test: Ημέρα 3
Στην κορυφή ο Martin στο βρεγμένο
Νέα 13/02/2015 - 13:07

Ο rookie Ισπανός της Mapfre Mahindra, Jorge Martin, ήταν ο καλύτερος αναβάτης της Moto3 την τελευταία ημέρα δοκιμών στην πίστα της Valencia.

 

Ο Πρωταθλητής του Red Bull Rookies Cup τα πήγε καλύτερα απ’ όλους στις δύσκολες συνθήκες πίστας κι έγραψε 1:50.386 στη βρεγμένη πίστα.

 

Τα sessions της τελευταίας ημέρας άλλαξαν ώρες εξαιτίας της ολονύχτιας βροχής, των λαδιών που είχε η πίστα στις πρώτες τέσσερεις στροφές και στη σποραδική βροχή που έπεφτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Πίσω από τον Martin - στα συνδυασμένα αποτελέσματα της Πέμπτης - πήρε θέση ο John McPhee με διαφορά 1.465δ πάνω στην Honda του. Οι ομόσταυλοι του Martin, Francesco Bagnaia και Juanfran Guevara πήραν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

 

Ο Brad Binder της Red Bull KTM Ajo ολοκλήρωσε στην πέμπτη θέση, 3.7δ πίσω από το χρόνο του Martin, με μόλις 14 αναβάτες να γράφουν χρόνο την τελευταία ημέρα.

 

Αρκετοί από τους αναβάτες της κατηγορίας θα βρεθούν στην Jerez την επόμενη εβδομάδα - 17 με 19 Φεβρουαρίου - όπου θα ελπίζουν οι καιρικές συνθήκες να είναι πιο ευνοϊκές για δοκιμές.

Επόμενο άρθρο »

«Άνετος» με την Ducati του ο Giugliano

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Η Ducati θα είναι πιο κοντά φέτος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα