• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Άνετος» με την Ducati του ο Giugliano
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος των SBK
Νέα 13/02/2015 - 14:04

Ο Davide Giugliano λέει ότι είναι τιμή του που οδηγεί για την Ducati και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φέρει και πάλι τον Τίτλο των SBK στην Ιταλία το 2015!

 

Ο 25χρονος αναβάτης θα ξεκινήσει τη δεύτερη σεζόν του με τα χρώματα της Ducati στα SBK, με την περσινή χρονιά να έχει δυο pole positions αλλά και αρκετά λάθη την ημέρα των αγώνων.

 

Πάντως, ο Πρωταθλητής στην κατηγορία Superstock 1000, είχε πολύ καλή παρουσία στα χειμερινά τεστ και δηλώνει έτοιμος να κρατήσει ψηλά την ιταλική σημαία, μετά την ηχηρή απουσία του Marco Melandri από το Πρωτάθλημα.

 

«Ως Ιταλός αναβάτης, σε ιταλική ομάδα, είναι τιμή μου που θα αγωνίζομαι με την Ducati για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την Aruba.it Ducati Superbike», σχολίασε ο Giugliano.

 

Ο Ιταλός αναβάτης πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στο πρώτο τεστ της σεζόν στην Jerez, όταν και σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:39.332 λέγοντας ότι νιώθει άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

 

«Σημειώσαμε πρόοδο κατά τη διάρκεια των χειμερινών τεστ, ειδικά στην Jerez όπου ο ρυθμός μου ήταν δυνατός κι ένιωθα πολύ άνετα στη μοτοσυκλέτα. Πρέπει να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά στην Ducati, διότι δούλεψαν ακούραστα όλο το χειμώνα για να μας δώσουν αυτές τις φανταστικές Panigale R

Επόμενο άρθρο »

Μυστήριο με το seamless της Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Valencia Test: Ημέρα 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα