• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μυστήριο με το seamless της Yamaha!
Τελικά η εταιρεία το είχε φέρει στην Sepang1
Νέα 13/02/2015 - 14:53

Μετά την πολυαναμενόμενη GP15 μοτοσυκλέτα της Ducati, το μεγαλύτερο νέο στο μαγικό κόσμο του MotoGP αφορά στο seamless κιβώτιο της Yamaha!

 

Οι εργοστασιακοί αναβάτες της Yamaha, Valentino Rossi και Jorge Lorenzo είχαν πέρυσι στη διάθεσή τους την πρώτη έκδοση του seamless κιβωτίου του κατασκευαστή, αυτό που επέτρεπε seamless ανεβάσματα μόνο.

 

Το νέο κιβώτιο θα είναι full seamless, θα επιτρέπει δηλαδή και seamless κατεβάσματα και αναμένεται να δώσει μερικά δέκατα στο δίδυμο της ομάδας, στην προσπάθεια των μπλε να σπάσουν την απόλυτη κυριαρχία της Honda τα τελευταία δυο χρόνια.

 

Στο πρόσφατο τεστ της Valencia, οι Rossi και Lorenzo τόνιζαν ότι ήθελαν να δοκιμάσουν το νέο seamless κιβώτιο, αλλά μόνον όταν θα ήταν 100% έτοιμο. Το ερώτημα όμως που εγείρεται, είναι αν είχε η Yamaha τελικά στη διάθεσή της το full seamless στην Μαλαισία!

 

Η απάντηση είναι θετική, αλλά υπό όρους! Τι εννοούμε; Οι Jorge Lorenzo και Valentino Rossi δεν το είχαν στην Sepang1, αλλά η Yamaha το είχε δώσει στους δοκιμαστές Katsuyuki Nakasuga (στη φωτό) και Colin Edwards

 

Το γεγονός ότι οι δυο δοκιμαστές των μπλε το δοκίμασαν σε πάρα πολλούς γύρους χωρίς προβλήματα, σημαίνει ότι μπορούμε να είμαστε - σε μεγάλο ποσοστό - βέβαιοι ότι οι Rossi και Lorenzo θα το έχουν στην Sepang2, στο δεύτερο τεστ της σεζόν που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον!

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο!

« Προηγούμενο άρθρο

«Άνετος» με την Ducati του ο Giugliano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα