• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Η GP15 στην pole position!
Μπροστά από τις Repsol Honda ο Dovi!
Νέα 28/03/2015 - 20:47

Στην πρώτη της παρουσία στο Πρωτάθλημα του 2015, η GP15 κλέβει την παράσταση και κατακτά την πρώτη pole position για φέτος, με αναβάτη τον Andrea Dovizioso!

 

Ο Ιταλός έκανε καταπληκτικές κατατακτήριες και έχοντας καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα του, είναι έτοιμος να διεκδικήσει την νίκη αύριο πάνω στην ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα του! Γενικά οι Ducati ήταν εκπληκτικές, με τρεις κόκκινες μοτοσυκλέτες να φιγουράρουν στην πρώτη πεντάδα!

 

Ο Dovi εκμεταλλεύτηκε και την ωμή δύναμη της Ducati στο τελευταίο κομμάτι της πίστας και κατάφερε να αφήσει πίσω του τόσο τον Dani Pedrosa, όσο και τον Marc Marquez. Οι δυο Repsol Honda πέτυχαν το στόχο τους που ήταν η πρώτη σειρά, με τον Marquez - που είχε κυριαρχήσει όλο το Σ/Κ στο Qatar - να μένει τρία δέκατα πίσω από τον Dovi!

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Andrea Iannone ο οποίος πλησίασε στα 84 χιλιοστά το χρόνο του Marquez αλλά δεν κατάφερε να περάσει τον Ισπανό, που παραδέχτηκε μετά το τέλος ότι εξαιτίας δικού του λάθους έμεινε τελικά τρίτος.

 

Ο εκπληκτικός Yonny Hernandez είναι η τρίτη Ducati στην πεντάδα και σίγουρα - μαζί με τις υπόλοιπες κόκκινες μοτοσυκλέτες - θα κάνουν πολύ, πάρα πολύ δύσκολο το έργο των M1 που ακολουθούν.

 

Ο Jorge Lorenzo ήταν έκτος με διαφορά έξι δέκατα από την κορυφή, ενώ ο Bradley Smith - ο οποίος πέρασε την τελευταία στιγμή ως δεύτερος στις ΚΑΤ1 - κατάφερε να μπει σφήνα ανάμεσα στον Ισπανό και τον Valentino Rossi.

 

Ο Ιταλός σούπερ σταρ έκανε μόλις 25 χιλιοστά καλύτερο χρόνο από ακόμα μια Ducati που βρέθηκε στις καλύτερες 12 μοτοσυκλέτες του Qatar, αυτή του φοβερού στις ΚΑΤ1 (όταν πήρε την 1η θέση) Danilo Petrucci.

 

Στις τρεις τελευταίες θέσεις, στην τέταρτη σειρά του αυριανού σχηματισμού εκκίνησης, βρέθηκαν τα αδέρφια Espargaro με τον Pol να παίρνει το πάνω χέρι από την Suzuki του αδερφού του για 31 χιλιοστά, ενώ ο Crutchlow είχε μια πτώση και δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 12η θέση.

 

Το φετινό επίπεδο του ανταγωνισμού θα είναι ιδιαίτερα υψηλό όπως φάνηκε και χτες, ενώ στις κατατακτήριες δοκιμές όλοι οι οδηγοί ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο!

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Θα είναι δύσκολα με τον Andrea!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto2: Φοβερή pole ο Lowes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα