• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυσαρεστημένος ο Pol Espargaro
Μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής
Νέα 01/04/2015 - 10:30

Ο Pol Espargaro ολοκλήρωσε τον Κυριακάτικο αγώνα στο Qatar ελάχιστα πίσω από τον ομόσταυλό του στην Monster Yamaha Tech 3 και τον κορυφαίο δορυφορικό αναβάτη, Cal Crutchlow.

 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ισπανός αναβάτης της Tech 3 εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους δυο οδηγούς μπροστά του.

 

«Ήταν αρκετά άσχημα, διότι δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Κοιτάζαμε τις μάχες από πίσω κι αυτό επειδή δεν μπορούσαμε να προσπεράσουμε. Όταν ήμουν μόνος μου ήμουν γρήγορος, αλλά όταν έφτασα τον Bradley ήταν αδύνατον να τον περάσω και να προλάβω τον Cal».

 

«Ήμασταν πιο γρήγοροι, αλλά πρέπει να βρούμε κάτι για περισσότερη δύναμη κι επιτάχυνση. Έπιανα τον Bradley πολλές φορές στα φρένα, αλλά δεν μπορούσα να τον περάσω. Είχαμε αυτό το πρόβλημα όλο το Σ/Κ και γι’ αυτό είμαι δυσαρεστημένος».

 

Εν μέρει, ο Pol Espargaro θεωρεί ότι τα προβλήματά του ήταν αποτέλεσμα των ρυθμίσεων του anti-wheelie (έλεγχος σούζας) της μοτοσυκλέτας του.

 

«Είχαμε θέματα με τα ηλεκτρονικά όλο το Σ/Κ που δεν μπορέσαμε να ξεκαθαρίσουμε κι έτσι δεν προσαρμόσαμε το traction control στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Επομένως και οι ρυθμίσεις του anti-wheelie δεν ήταν ιδανικές κι έχανα πολύ σε επιτάχυνση».

Επόμενο άρθρο »

Dall’Igna: Το διπλό βάθρο;

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Στρατηγική αντί βαρετών αγώνων!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα