• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στα δικαστήρια Aspar και Drive M7
Ποιός ήταν ο λόγος που απεσύρθη ξαφνικά η Drive M7;
Νέα 01/04/2015 - 18:36

Την απάντησή της έδωσε η Drive M7 (με έδρα την Μαλαισία) στους ισχυρισμούς της ομάδας του Aspar και του ίδιου του Jorge Martinez, ότι έφυγε από το Πρωτάθλημα την τελευταία στιγμή.

 

Σύμφωνα λοιπόν με τους ιθύνοντες της φίρμας του συγκεκριμένου ενεργειακού ποτού, η συμφωνία χορηγίας για το 2014 - ύψους 1.8 εκατ. ευρώ - δεν θα ανανεώνονταν λόγω υπάρχουσας αγωγής για πνευματικά δικαιώματα.

 

Τον Ιούνιο του 2014, ο Jorge Martinez ειδοποιήθηκε από τις αρμόδιες αρχές ότι η ομάδα του χρησιμοποιούσε το όνομα (Drive) μιας εταιρείας που έχει έδρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Ο Aspar ειδοποίησε το χορηγό του ότι το θέμα το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι του.

 

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, σύμφωνα με την Drive M7, δεν έχουν ειδοποιηθεί για κάποια εξέλιξη και ευλόγως συμπέραναν ότι το νομικό πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει κι επομένως το όνομα Drive θα έπρεπε να αφαιρεθεί από τις φόρμες των Hayden και Laverty.

 

Παράλληλα, η Drive M7 κατηγορεί τον Aspar ότι δεν συμμορφώθηκε με τις δικές του υποχρεώσεις της μεταξύ τους συμφωνίας, που ήταν να διανείμει και να εμπορεύεται το ενεργειακό ποτό στην Ισπανία και στην Ευρώπη.

 

Η μη συμμόρφωση, οδήγησε εκ νέου τους υπεύθυνους της εταιρείας ότι η νομική διαμάχη δεν είχε διευθετηθεί.

 

Πλέον ο Aspar και η Drive M7 θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, καθώς ο πρώτος διάλεξε αυτήν την οδό κατά της φίρμας από την Μαλαισία.

 

Η Drive M7 θα παραμείνει χορηγός της ομάδας SIC Moto3 (Sepang International Circuit) με έδρα την Μαλαισία. Έτσι, δεν υφίσταται παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων εντός Ευρωπαϊκού εδάφους.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Στρατηγική αντί βαρετών αγώνων!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Στο Τέξας με 22 λίτρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα