• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑSSEN: Έστειλε το μήνυμα ο Lorenzo
O Iσπανός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών...
Νέα 26/06/2009 - 15:23
Φορώντας την πιο μαλακή γόμα της Bridgestone στον πίσω τροχό της M1 του ο Jorge Lorenzo σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών που έγινε το πρωί της Παρασκευής στην πίστα του Assen.

Ο Ισπανός σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1'36.756 (σ.σ. πολύ κοντά στο ρεκόρ πίστας 1'36.738 που έχει από τον αγώνα του 2008 ο Stoner), χρόνο που σημείωσε στο τελευταίο λεπτό της διαδικασίας.

Στη δεύτερη θέση 4 δέκατα πίσω από τον Lorenzo βρέθηκε ο Casey Stoner με την Ducati που απ΄ότι φαίνεται βελτιώθηκε σημαντικά μετά τις αλλαγές που έκαναν το βράδυ οι μηχανικοί στο φρένο κινητήρα.

Ο Andrea Dovizioso βρέθηκε στην τρίτη θέση με την εργοστασιακή RC212V παρότι δεν αισθάνεται και πολύ καλά από χθες. Ακολούθησαν ο Valentino Rossi, ο Colin Edwards και ο Dani Pedrosa, ενώ ο Randy de Puniet που την Πέμπτη έκλεψε την παράσταση σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο είχε πτώση χωρίς συνέπειες προς το τέλος της διαδικασίας.

Στην περιοχή επικρατεί από το πρωί έντονη συννεφιά και δεν αποκλείεται η περίπτωση βροχής κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών. Η θερμοκρασία αέρα κατά τη διάρκεια των δοκιμών ήταν στους 19 βαθμούς με αυτή του οδοστρώματος να είναι στους 20, ενώ το ποσοστό υγρασίας ήταν αρκετά υψηλό (72%).

Επόμενο άρθρο »

Δύο μοτοσυκλέτες ανά οδηγό και το 2010

« Προηγούμενο άρθρο

Assen, o «Καθεδρικός» των MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα