• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Είναι νωρίς ακόμα!
Πρέπει να κάνουμε κι άλλους γύρους με το νέο πλαίσιο
Νέα 11/04/2015 - 08:49

Ο Cal Crutchlow βρίσκεται στο Τέξας με το πλαίσιο του 2015 σε μια από τις δυο μοτοσυκλέτες του και στις ΕΔ2 - που έγιναν στο στεγνό τα τελευταία 20 λεπτά - εντυπωσίασε σημειώνοντας το δεύτερο καλύτερο χρόνο, τρία δέκατα πάνω από τον αντίστοιχο του Marquez.

 

«Για την ώρα η αίσθησή μου δεν είναι τόσο άσχημη. Πρέπει σαφώς να κάνουμε περισσότερους γύρους με το νέο πλαίσιο καθώς έκανα λίγους στο στεγνό και δεν έχω ακόμα κάποια ολοκληρωμένη ιδέα», σχολίασε ο Βρετανός άσος της CWM-LCR.

 

«Φυσικά και σήμερα τα πήγαμε καλά, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Είμαι χαρούμενος όμως με την πρόοδό μας και η ταχύτητά μας δεν ήταν τόσο άσχημη. Πρέπει να το καταλάβουμε καλύτερα, να κάνουμε προσομοίωση αγώνα μ’ αυτό και να δούμε που είμαστε».

 

«Το πρωί έβρεχε και στην Sepang είχα κάνει μόνο έξι γύρους στη βροχή με την άλλη μοτοσυκλέτα κι έτσι σήμερα ήταν περισσότερο για να μάθω. Είχαμε παραπάνω δύναμη σε κάποια σημεία και σε κάποια άλλα σηκωνόταν το μπροστινό (σ.σ. σούζα) αλλά όλα αυτά είναι φυσιολογικά για πρώτη ημέρα».

Επόμενο άρθρο »

Γρήγορος στο στεγνό και στο βρεγμένο ο Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Άρρωστος ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα