• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γρήγορος στο στεγνό και στο βρεγμένο ο Dovizioso!
Πρέπει όμως να βελτιώσουμε ακόμα μερικά πράγματα
Νέα 11/04/2015 - 10:03

Με καλή αίσθηση τόσο στο βρεγμένο, όσο και στο στεγνό ξεκίνησε τον δεύτερο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Circuit of the Americas ο Andrea Dovizioso.

 

Ο Ιταλός άσος της Ducati έγινε ο πρώτος αναβάτης, στο βρεγμένο, που καταφέρνει να πάρει πρώτη θέση από τον Marc Marquez στη συγκεκριμένη πίστα, καθώς πέρυσι ο Ισπανός ήταν σταθερά στην πρώτη θέση σε όλα τα sessions.

 

 «Με βάση όλα τα δεδομένα, σήμερα ήταν μια καλή ημέρα αν και οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες στην πίστα. Ωστόσο είμαστε χαρούμενοι διότι ήμασταν γρήγοροι τόσο στο βρεγμένο, όσο και στο στεγνό», σχολίασε ο Andrea Dovizioso.

 

«Το απόγευμα ο βασικός μας στόχος ήταν να είμαστε στη δεκάδα, καθώς στις ΕΔ3 μάλλον θα βρέχει. Δυστυχώς δεν δουλέψαμε πολύ με το στεγνό set-up, έκανα μόνο τέσσερεις γύρους και η αίσθησή μου δεν είναι η καλύτερη».

 

«Πρέπει να βελτιώσουμε μερικά πράγματα τόσο στο βρεγμένο, όσο και στο στεγνό, αν θέλουμε να παλέψουμε για το βάθρο. Τα όρια της μοτοσυκλέτας είναι περίπου ίδια στις διαφορετικές συνθήκες και σε κάθε περίπτωση αύριο πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Δύσκολα στο βρεγμένο

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Είναι νωρίς ακόμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα