• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Πιο κοντά» ο Rossi!
Κρίμα που δεν είναι εδώ ο Stoner!
Νέα 12/04/2015 - 10:24

Σε μια πίστα που δεν έχει καταφέρει να ανεβεί στο βάθρο, ο Valentino Rossi κατάφερε στις κατατακτήριες δοκιμές να πάρει το καλύτερό του αποτέλεσμα και θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την τέταρτη θέση.

 

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε χρόνο 0,438 πάνω από τον αντίστοιχο του Marc Marquez, αλλά μόλις 33 χιλιοστά πάνω από αυτόν του Jorge Lorenzo που πήρε στο τέλος την τρίτη θέση.

 

«Είμαι χαρούμενος διότι έχουμε βελτιώσει πολύ τη μοτοσυκλέτα στα φρένα, σε σχέση με πέρυσι. Μας έχει βοηθήσει πολύ τόσο το seamless, όσο και οι ρυθμίσεις. Στα χαρτιά είμαστε σε μια πίστα που υποφέρουμε πάρα πολύ, αλλά είμαστε πιο κοντά. Σίγουρα όμως ο αγώνας θα είναι δύσκολος».

 

«Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε στο στεγνό, αλλά αύριο το πρωί όταν ξυπνήσουμε θα έχουμε καλύτερη εικόνα με τον καιρό. Έτσι όπως εξελίσσεται όμως το Σ/Κ και με την αστάθεια του καιρού, είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι και για τις δυο περιπτώσεις. Την Παρασκευή στο βρεγμένο δεν ήμασταν τόσο άσχημα».

 

«Όλα δείχνουν ότι είμαστε πιο κοντά στον Marc. Αυτός ήταν και ο στόχος μας. Πρέπει να κάνουμε έναν καλό αγώνα και να πάρουμε μια θέση στο βάθρο», πρόσθεσε ο Valentino Rossi.

 

Στη μέση της πρώτης σειράς του αυριανού σχηματισμού εκκίνησης, θα βρεθεί μια Ducati, αυτή του Andrea Dovizioso που ήταν και ο βασικός αντίπαλος του Rossi στον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Qatar.

 

«Αυτό που είδα στο Qatar ήταν ότι οι Ducati έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με πέρυσι και ειδικά όταν στρίβουν είναι πολύ καλύτερες και πολύ κοντά σ’ εμάς.... τώρα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις γραμμές μας, τον τρόπο μας που παίρνουμε τις στροφές».

 

Τέλος, ο Vale σχολίασε και τα πρόσφατα νέα με τον Αυστραλό Casey Stoner να ζητά ο ίδιος από το HRC να συμμετάσχει ως έκτακτη συμμετοχή στη θέση του Dani Pedrosa. Κάτι που ωστόσο το HRC αρνήθηκε να κάνει.

 

«Ειλικρινά δεν περίμενα από τον Casey να θέλει να γυρίσει πίσω. Κρίμα όμως που τελικά δεν θα είναι εδώ, γιατί θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να τον είχαμε εδώ, με αυτό το επίπεδο. Έναν οδηγό που ήταν ένας από τους καλύτερους των τελευταίων χρόνων».

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Είμαστε ανταγωνιστικοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Έτοιμος για τη νίκη στο στεγνό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα