• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Είμαστε ανταγωνιστικοί!
Πιστεύω ότι θα κάνουμε καλό αγώνα
Νέα 12/04/2015 - 10:52

Σε μια συννεφιασμένη αλλά στεγνή πίστα, ο Andrea Dovizioso ολοκλήρωσε τις ΕΔ3 στην 8η θέση εξασφαλίζοντας παρουσία απευθείας στις ΚΑΤ2. Στη συνέχεια, βρίσκοντας καλή αίσθηση πάνω στην GP15 του, πήρε την τρίτη θέση στις ΕΔ4.

 

Στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων ο Dovi έκανε έναν εξαιρετικό χρόνο και θα έπαιρνε τη δεύτερη συνεχόμενη pole position του, αν ο αντίπαλός του, ο Marc Marquez, δεν βελτίωνε την τελευταία στιγμή το χρόνο του.

 

«Αφού έχουμε αυτά τα αποτελέσματα, σημαίνει ότι σίγουρα δουλεύουμε καλά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την πρώτη σειρά και με τον καλό μου χρόνο. Καταφέραμε να βελτιώσουμε την αίσθησή μας στις ΕΔ4 και αυτό μου επέτρεψε να είμαι πολύ επιθετικός στις κατατακτήριες και να κάνω έναν καλό χρόνο».

 

«Εδώ στο Τέξας έχουμε περισσότερες δυσκολίες απ’ ότι στο Qatar, διότι αφενός η πίστα είναι μάλλον ασυνήθιστη και αφετέρου ο καιρός δεν έχει βοηθήσει. Αύριο σίγουρα δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά πρέπει να πω ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και νομίζω ότι θα κάνουμε καλό αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ το μαλακό!

« Προηγούμενο άρθρο

«Πιο κοντά» ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα