• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ένα λάθος κόστισε στον Davies
Δεν του επέτρεψε να πάρει την παρθενική του pole
Νέα 12/04/2015 - 11:24

Ο Chaz Davies «πλήρωσε» ένα λάθος του στον γρήγορο γύρο του στη χτεσινή Superpole και δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του pole position στα SBK.

 

Ο Βρετανός έκανε γρήγορα ένα πολύ καλό 1:49.697 και έδειχνε ότι θα μπορούσε να κρατήσει την πρώτη θέση, ωστόσο ο Haslam κατάφερε να κατεβάσει για 33 χιλιοστά το χρόνο του και να πάρει αυτός την pole position.

 

«Έκανα κάποια λάθη στην αρχή και γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος που δεν πήρα την pole», σχολίασε ο Davies.

 

«Με τα λάθη που έκανα όμως, δεν άξιζα να την πάρω. Το σημαντικό πάντως είναι ότι είμαστε στην πρώτη σειρά αύριο. Θα συνεχίσουμε με την προσοχή μας στραμμένη στον αγώνα».

 

«Στην πρώτη στροφή ήμουν ανοιχτά και μετά το μπροστινό μου δίπλωσε, έχασα τη γραμμή μου και μαζί μερικά δέκατα. Ένιωσα όλη αυτή την πρόσφυση στον πίσω τροχό ξαφνικά και πίεζε το μπροστινό. Βγήκε σε καλό στο δεύτερο μισό, επειδή η πρόσφυση έπεσε γρήγορα».

 

Ο Davies είχε παραπονεθεί την Παρασκευή για χαμηλά επίπεδα πρόσφυσης το απόγευμα, ωστόσο σήμερα ήταν λίγο πιο ικανοποιημένος από την απόδοση της Panigale του.

 

«Είμαι πιο χαρούμενος σήμερα με την αίσθηση της μοτοσυκλέτας μου. Τη νιώθω καλύτερα και μπορώ να είμαι πιο σταθερός. Δουλέψαμε στο ρυθμό αγώνα και δοκιμάσαμε μερικές διαφορετικές λύσεις».

Επόμενο άρθρο »

Βρήκε «το κόλπο» ο Haslam!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ το μαλακό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα