• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βρήκε «το κόλπο» ο Haslam!
Είμαι πολύ χαρούμενος με την pole position!
Νέα 12/04/2015 - 11:26

Ενθουσιασμένος ήταν ο Leon Haslam με την πρόοδό του στις κατατακτήριες δοκιμές, καθώς χτες κατάφερε να πάρει μόλις τη δεύτερη pole position της καριέρας του στα SBK!

 

Ο Βρετανός με τον τελευταίο του ταχύτατο γύρο, δεν επέτρεψε στην Ducati και στον Chaz Davies να πάρουν την pole position στους σημερινούς αγώνες, με τη διαφορά των δυο αντιπάλων να είναι μόλις 33 χιλιοστά!

 

«Τρίτος στην Αυστραλία, δεύτερος στην Ταϊλάνδη. Είμαι πολύ χαρούμενος με τις κατατακτήριες. Πάντα δυσκολευόμουν με το μαλακό ελαστικό με την BMW και την Honda, όμως με την Aprilia απλά δουλεύει!»

 

«Σε κάθε περίοδο έκανα καλούς χρόνους. Στην Superpole, στον ένα γύρο, όλα ήταν πιθανά, αλλά να είμαστε στην pole position... έκανα σίγουρα μερικά λάθη αλλά ήμουν πολύ χαρούμενος όταν πέρασα τη γραμμή και είδα το χρόνο».

 

«Ποτέ δεν κάνεις τον τέλειο γύρο, αλλά αν κοίταζα τις ενδείξεις κι έβλεπα ένα 1:50 δεν θα ήμουν χαρούμενος καθώς ο στόχος μου για σήμερα ήταν το 1:49».

 

Μπορεί το Σ/Κ στην Aragon να μην ξεκίνησε ιδανικά για την Aprilia και τον Haslam, ωστόσο ο Βρετανός αναβάτης βελτιωνόταν σε κάθε μια περίοδο δοκιμών. Πλέον, στους σημερινούς αγώνες, θεωρεί ότι η πρόσφυση στο πίσω ελαστικό θα είναι το κλειδί για ένα καλό αποτέλεσμα.

 

«Ειλικρινά πιστεύω ότι η πρόσφυση στο πίσω μέρος και το να φυλάξεις ελαστικό για 18 γύρους θα είναι το κλειδί. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μου στον ένα γύρο, όμως ο Johnny (σ.σ. Rea) έχει παρόμοιο ρυθμό σε πολλούς γύρους».

 

«Θα προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε στην αρχή και να δούμε αν θα καταφέρουμε να κάνουμε 18 γύρους με σταθερούς χρόνους».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν περίμενα ούτε την 5αδα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ένα λάθος κόστισε στον Davies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα