• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν περίμενα ούτε την 5αδα!
Αν όλοι είχαν το ίδιο ελαστικό θα ήμουν δεύτερος!
Νέα 12/04/2015 - 11:35

Ο Jorge Lorenzo ταλαιπωρείται από ήπια μορφή βρογχίτιδας στην Circuit of the Americas όπου διεξάγεται ο δεύτερος Γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τον Ισπανό να παίρνει αντιβιοτικά για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη δύσκολη χτεσινή ημέρα.

 

Ο Ισπανός άσος της Movistar Yamaha κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να πάρει θέση στην πρώτη σειρά του σημερινού σχηματισμού εκκίνησης, ωστόσο το ζητούμενο για τον ίδιο είναι αν θα καταφέρει να είναι σταθερός σε διάρκεια αγώνα και όχι στον ένα γύρο.

 

«Για ένα γύρο δεν ήταν και τόσο άσχημα. Μπορούσα να δώσω το 100%. Είμαι ικανοποιημένος με τη θέση και το χρόνο μου. Δεν περίμενα καν να είμαι στην πεντάδα», σχολίασε ο Jorge Lorenzo.

 

«Θα δούμε πως θα είναι ο καιρός αύριο. Προσωπικά προτιμώ ένα στεγνό αγώνα, αν και στο βρεγμένο θα είναι καλύτερα για τη φυσική μου κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Yamaha είναι καλύτερη σ’ αυτή την πίστα. Δεν είχαμε πολύ χρόνο κι έτσι δεν ξέρουμε ακριβώς το ρυθμό μας».

 

«Νιώθω έτσι κι έτσι για την ώρα. Τα αντιβιοτικά κάνουν τη δουλειά τους, αλλά για αύριο θα πρέπει να είμαι σε τέλεια κατάσταση».

 

Ο Lorenzo ήταν ιδιαιτέρως χαρούμενος με τη βελτιωμένη Μ1 σε «...αρκετές στροφές» έχοντας καλύτερη αίσθηση σε σχέση με την Μ. Παρασκευή.

 

«Βελτιωθήκαμε σε πολλές στροφές σε σχέση με χτες και σήμερα η πίστα ήταν καλή στις κατατακτήριες, είχε πολύ κράτημα και μπορούσες να πιέσεις στις περισσότερες στροφές. Η θέση μας είναι καλή και αν όλοι είχαν το ίδιο ελαστικό θα ήμασταν δεύτεροι. Πάντως η πρώτη σειρά είναι καλή και θα δούμε τι θα γίνει αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ήταν καθαρά δικό μου λάθος!

« Προηγούμενο άρθρο

Βρήκε «το κόλπο» ο Haslam!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα