• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ήταν καθαρά δικό μου λάθος!
Δεν φρέναρε σωστά στην Κ11 κι έχασε την 1η σειρά
Νέα 12/04/2015 - 11:42

Ο αναβάτης της CWM-LCR Honda Cal Crutchlow, θα ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά τον σημερινό δεύτερο αγώνα της σεζόν στην πίστα του Τέξας, ύστερα από την 5η θέση που πήρε χτες στις ΚΑΤ2.

 

Ο Βρετανός άσος εντυπωσίασε πάνω στο καινούργιο πλαίσιο που του παραχώρησε το HRC και στις ΕΔ3 κατάφερε και πάλι να κάνει τον δεύτερο χρόνο, πίσω μόνο από την Honda του Marc Marquez.

 

Στις ΕΔ4 δούλεψε με το μυαλό του στον αγώνα και κατάφερε να κάνει τον καλύτερό του γύρο μ’ ένα ελαστικό που είχε ήδη πάνω του 17 γύρους! Στις κατατακτήριες ο Crutchlow έκανε το λάθος στην 11η στροφή και δεν κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη σειρά.

 

«Είναι απογοητευτικό που δεν είμαι στην πρώτη σειρά, αλλά είναι καθαρά δικό μου το λάθος», παραδέχτηκε ο Βρετανός άσος της CWM-LCR. «Ένιωθα άνετα, αλλά έκανα το λάθος στα φρένα στην Κ11 και δεν βγήκα καλά στην ευθεία, στο τρίτο κομμάτι της πίστας».

 

«Αυτό ουσιαστικά μου στέρησε την πρώτη σειρά. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος διότι ακόμα δεν κατανοούμε επακριβώς το πακέτο που έχουμε σε τέτοιο βαθμό, ώστε να κάνουμε αλλαγές. Δεν ξέρουμε προς ποια κατεύθυνση να πάμε».

 

«Το νέο πλαίσιο είναι καλύτερο, αλλά δεν είχα πολύ χρόνο να το δοκιμάσω. Πάντως σίγουρα έχουμε βελτιωθεί και ο ρυθμός μας δεν είναι άσχημος διότι στις ΕΔ4 έκαναν τον καλό μου γύρο με το ελαστικό να έχει 17 γύρους και αυτό είναι θετικό».

 

«Για τον αγώνα νομίζω ότι πρέπει να δουλέψουμε στην εκκίνηση και πρέπει να είμαστε κοντά στους μπροστά στους πρώτους οχτώ γύρους διότι νομίζω ότι στην αρχή χάνουμε χρόνο, αλλά στη συνέχεια τον κερδίζουμε προς το τέλος του αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Aragon Αγώνας 1: Ο Rea νίκησε τον Davies!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν περίμενα ούτε την 5αδα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα