• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θα έρθει και η ώρα μου!
Η 4η θέση ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα
Νέα 13/04/2015 - 14:46

Ο Jorge Lorenzo έσφιξε τα δόντια στον χτεσινό αγώνα και κατάφερε - παρά το ότι ήταν καταβεβλημένος από βρογχίτιδα - να τερματίσει στην τέταρτη θέση για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, καθώς δεν έχει καταφέρει φέτος να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

 

«Ήταν δύσκολος αγώνας και δεν ένιωθα καλά από φυσικής κατάστασης εξαιτίας της βρογχίτιδας και των αντιβιοτικών. Προσπάθησα όμως, πάλεψα σε όλον τον αγώνα. Δυσκολευόμουν να μείνω κοντά στο ρυθμό του Valentino και των δυο Andrea».

 

«Στο τέλος νομίζω ότι ο Iannone είχε περισσότερα προβλήματα στη δεξιά πλευρά του μπροστινού του κι έτσι κατάφερα να τον περάσω και να πάρω την τέταρτη θέση. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις και να βάλουμε περισσότερο βάρος στο μπροστινό για να βοηθήσουμε το ελαστικό και να αποφύγουμε τη φθορά».

 

«Νομίζω ότι μας βοήθησε αλλά μας κόστισε σε πρόσφυση στις περισσότερες στροφές, πιθανότατα επειδή είχαμε λιγότερο βάρος στο πίσω μέρος».

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η επιλογή της μεσαίας γόμας μπροστά, ήταν η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο, την ώρα που ο Valentino Rossi ανέβαινε στο βάθρο έχοντας μπροστά το πιο σκληρό ελαστικό.

 

«Όταν δοκιμάσαμε το σκληρό, είχε σημαντικότερη φθορά ακόμα κι απ’ το μαλακό. Του Valentino ήταν πιο φθαρμένο από το δικό μου κι έτσι μπορεί οι ρυθμίσεις μας να ήταν χειρότερες για την επιτάχυνση, αλλά μου φύλαξαν λάστιχο. Νομίζω ότι αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή, το μεσαίο».

 

«Δεδομένων των συνθηκών, ολοκληρώσαμε τον αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εδώ και στο Qatar μας παρουσιάστηκαν δυο προβλήματα που ήταν δύσκολα να τα χειριστείς, αλλά πήραμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

«Φυσικά δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά είμαστε κοντά στη βαθμολογία και θα έρθει και η δική μας ώρα!»

 

Ο τέσσερεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θεωρεί ότι θα είναι πανέτοιμος για τον επόμενο Γύρο στην Αργεντινή αυτό το Σ/Κ, σε μια πίστα όπου έχει βάλει ψηλά τον πήχη και θέλει ένα δυνατό αποτέλεσμα.

 

«Θα είμαι πιθανότατα έτοιμος για την Αργεντινή. Πέρυσι έκανα καλό αγώνα εκεί, αν και δεν ήμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τώρα η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλύτερα κι ελπίζω να είμαι έτοιμος κι από φυσική κατάσταση».

 

«Έχω πολλές ελπίδες για κάτι καλό στην Αργεντινή, σε μια πίστα πολύ διασκεδαστική να την οδηγάς», πρόσθεσε ο Jorge Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Τι ακριβώς είναι το “ARM PUMP;”

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ήταν δυνατότερος από εμένα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα