• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ο τέλειος αγώνας»
Oι δηλώσεις του Valentino Rossi μετά τον θρίαμβο στο Assen...
Νέα 27/06/2009 - 18:43
«Είναι μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Σίγουρα υπάρχει συναισθηματική φόρτιση. Πέρασε τόσος καιρός μέχρι να φτάσω εδώ. Όταν ακόμα μου έλειπαν καμιά ...30αριά νίκες δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανα σε αυτό το σημείο, να πανηγυρίσω την 100η μου νίκη. Είναι φανταστικό. Είναι πολύ ωραίο που αυτή η νίκη ήρθε στο Assen, μια πίστα με τόσο μεγάλη ιστορία. Είναι το 'πανεπιστήμιο του μοτοσυκλετισμού' και σήμερα έκανα έναν τέλειο αγώνα. Αισθάνομαι ποιο δυνατός απ' ότι στο παρελθόν γιατί αυτή η πίστα δεν είναι από αυτές που προτιμώ», σχολίασε ο Ιταλός οχτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας των αναβατών με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία, πίσω από τον Giacomo Agostini που μετράει 122 νίκες.

Στη συνέχεια αφού αναφέρθηκε στον αγώνα, ευχαρίστησε όλους όσοι τόσα χρόνια στηρίζουν τις προσπάθειές του: «Έκανα καλή εκκίνηση και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να επαναληφθεί αυτό που έγινε στο Montmelo. Mετά από λίγους γύρους κατάλαβα ότι ήμουν πιο γρήγορος από τον Stoner και σε δύο τρία σημεία ταχύτερος από τον Lorenzo, οπότε προσπάθησα να κάνω μια διαφορά ασφαλείας. Μπορώ να πω ότι έκανα τον τέλειο αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό το ότι έφτασα τις 100 νίκες και θα προσπαθήσω να πάρω μερικές ακόμα. Σε αυτό το σημείο έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Τη Yamaha που έχει φτιάξει μια απίστευτη μοτοσυκλέτα, την ομάδα, τους μηχανικούς μου, τον Jerry (Burgess) που τόσα χρόνια είναι δίπλα μου και με βοηθάει. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους θαυμαστές μου που τόσα χρόνια στα εύκολα και στα δύσκολα με στηρίζουν και μου δίνουν κίνητρα για να συνεχίζω να αγωνίζομαι και να νικάω».

Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται με τον αγώνα της Laguna Seca Που διεξάγεται στις 5 Ιουλίου. Πέρσι ο Rossi είχε πετύχει σε αυτήν την πίστα μια από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του μετά από επική μάχη που έδωσε με τον Casey Stoner.

«Έχουμε λίγες μέρες για να γεμίσουμε μπαταρίες πριν τον αγώνα της Laguna Seca. Εκεί, πέρσι ο Stoner ήταν πολύ δυνατός, αλλά και εμείς δεν τα πήγαμε άσχημα... Πιστεύω ότι και φέτος θα γίνουν δυνατές μάχες και εκτός του Stoner θα υπάρχει και ο Lorenzo», λέει.

Επόμενο άρθρο »

«Ο ήρωας της ημέρας»

« Προηγούμενο άρθρο

ASSEN: Lorenzo – Rossi – Stoner οι διεκδικητές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα